1. Forum
  2. >
  3. Subiect: English
  4. >
  5. "I write letters."

"I write letters."

Traducere:Eu scriu scrisori.

May 9, 2014

11 comentarii


https://www.duolingo.com/profile/Invatacelul010

"Ei" sau "ele" nu pot sa scrie scrisori? Adica nu pot traduce "ei scriu scrisori" sau "ele scriu scrisori" ?

Opinia mea, este ca, in acest caz este normal sa traduci "eu scriu scrisori"...fiindca si altii pot sa scrie scrisori (ei, ele, altii, unii)

Englezii sunt foarte stricti in exprimare. In functie de cum vorbesti si te exprimi in limba engleza te "citesc" si te "catalogheaza".

Alte opinii? Multumesc.


https://www.duolingo.com/profile/Leon_25

Toate propozitiile sunt la prezent in aplicatia asta? Daca da, argumentati de ce sunt doar la prezent. Adica propozitii la trecut sau viitor, nu sunt importante?


https://www.duolingo.com/profile/crazyTH544

Acum sunt doar la prezent insa mai incolo vei da si de trecut si de viitor.


https://www.duolingo.com/profile/Edoard_Ichim

nu poate fi corect si "scriu scrisori" doar se refera la mine (eu scriu scrisori)


https://www.duolingo.com/profile/fantomitzah

Este acceptata si aceasta varianta.


https://www.duolingo.com/profile/Codrut650470

Problema nu este ca intalnim erori in aplicatie,desi nu ar trebuica acestea sa existe.Mai rau este faptul ca nu se tine cont de opinia noastra si nu se corecteaza acestea.


https://www.duolingo.com/profile/iiai

Codrut650470, te asigur ca fost contributor, că se ține cont și se corectează. Doar că durează mult sau foarte mult. Eu am corectat aproape 800 de propoziții în aproximativ 4 luni. Asta nu înseamnă că au devenit perfect/complet traduse ci doar au evoluat. Unele propoziții au și sute de variante corecte de răspuns. Cursul este făcut și corectat exclusiv de voluntari, iar aceștia sunt puțini și au timpul limitat. Voi utilizați un program gratuit, cu conținutul creat de voluntari, și doar vă plângeți... Asta nu-i încurajează pe oameni să pună umărul la dezvoltarea lui. Concluzia: cu cât vă plângeți mai mult, cu atât scade elanul voluntarilor de a participa. Asta vreți?


https://www.duolingo.com/profile/Codrut650470

Apreciez raspunsul,dar nu si TONUL raspunsului.Era o remarca personala.Am mai sesizat erori si pot accepta ca fiind normale intr-o astfel de aplicatie.


https://www.duolingo.com/profile/iiai

Codrut650470, fiecare apreciază sau nu sprijinul celorlalți în concordanță cu propriile valori și orgolii. Îmi exprim încrederea că vei găsi la secțiunea Help regulile comunității, le vei citi și respecta pe viitor. Citindu-le, vei constata că repetarea în forum a aceluiași mesaj de mai multe ori se numește spam și nu se tolerează. Mă refer la obiceiul tău de a posta "aceeași problemă" iar și iar. Este spam.


https://www.duolingo.com/profile/Codrut650470

Sa inteleg ca nu avem dreptul la opinii?


https://www.duolingo.com/profile/iiai

Vor fi întotdeauna binevenite opiniile constructive și care respectă regulile comunității: https://www.duolingo.com/guidelines.

Erorile propozițiilor se raportează cu ajutorul butonului Report (stegulețul) asociat propoziției.

De asemenea, vor fi lămuritoare clarificările aduse aici de șeful moderatorilor Duolingo: https://forum.duolingo.com/comment/34687452

Învață limba engleză în numai 5 minute pe zi. Gratuit.