https://www.duolingo.com/zsalica

Csak elmesélem, mert bosszant :(

Tegnap előtt csináltam a főnévi igenves fejezetet és az istennek sem sikerült úgy megcsinálnom, hogy ne veszitsem el az életemet, kissebb-nagyobb hibákat ejtettem, de foglalkoztam az angollal. A hülye rendszer azt érzékelte, hogy nem nyultam a leckékhez és elvette a 31 napos szériámat. Elszomorit :( Azt nem tudtam, hogy ha nem fejezünk be az életek megtartásával egy leckét akkor az olyan mintha nem is nyitottuk volna ki. Na mindegy

5/10/2014, 4:49:01 PM

2 hozzászólás


https://www.duolingo.com/AgnesBedo
  • 23
  • 7
  • 105

Én ma jártam majdnem így, s pont a főnévi igeneves szerkezettel én is :-), de a fáradtságom is oka volt, ui. olyan szavakat tettem bele a mondatba, ami ott se volt, csak az előző mondatból a fejemben maradt az autó, meg nagyon alaphibákat ejtettem (többes szám), noha csak ismételtem. A végén azért juszt is megcsináltam, viszont ezért tartok mindig egy széria-megőrzőt, biztos, ami biztos alapon! 91 napos a szériám, de csak egyszer használtam fel, viszont jó, hogy van! Javaslom, hogy tedd ezt!

5/10/2014, 7:21:18 PM

https://www.duolingo.com/maricusi

Igen, a "vércseppet" kell nézni, ha meg van mellette a zöld kis pipa akkor van rendben. Én ha nagyon fárasztó napom volt, vagy a következő anyagrésszel nem boldogulok egy régebbi anyagrészt átismételek, hisz az is tanulás. A széria-megőrző is jó de azzal nem növekszik a napok száma, illetve ha nem veszed észre, hogy felhasználtad utána gond van. Különben az lenne nekem meg a kérdésem, hogy egyszerre több szériafagyasztót miért nem lehet venni? Én is még csak egyszer használtam fel, de ha megyünk nyaralni én nem szoktam internetet használni.

5/10/2014, 7:46:51 PM
Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.