- Forum >
- Temat: Duolingo >
- Korony, 4 i 5 poziom trudności
Korony, 4 i 5 poziom trudności
1146
Właśnie zaliczyłem wszystkie tematy na 5 poziom.
Przed wprowadzeniem koron miałem wszystkie tematy na żółto.
Nie zauważyłem, by poziom trudności zwiększył się (4 i 5 poziom). Moim zdaniem drugie przejście właściwie niczym nie różniło się od tego pierwszego.
Zwiększony poziom trudności, według mnie, miał być łyżką miodu w beczce dziegciu (całym zamieszaniu z wprowadzeniem koron). Jestem rozczarowany.
Jakie jest Wasze zdanie na temat koron i pozostałych zmian po tych kilku miesiącach?
19 komentarzy
15
Mam takie samo wrażenie, po prostu kolejna powtórka. Korony niczego nie zmieniają, może po prostu jest ich więcej i przechodzenie w górę nie kończy się na 25 poziomie?
15
Wiem, że 25 poziom jest najwyższy , ale w tej chwili mam 250 koron i być może mogę je zdobywać do np. 500
1146
Mam 275 koron i ich liczba nie rośnie po kolejnych ćwiczeniach.
W tym rankingu z kolei jest suma wszystkich koron ze wszystkich kursów danej osoby.
1146
Przypomniał mi się jeszcze jeden problem.
Przed koronami było widać tematy wymagające powtarzania. Dzięki temu ćwiczyłem na co dzień tyle, ile trzeba - raz mniej, raz więcej. Teraz nie wiem ile powinienem ćwiczyć.
1146
Wychodzę z założenia, że Duolingo podsuwa (podsuwało?) odpowiednie ćwiczenia we właściwym czasie, tak by odświeżyć pamięć.
1927
mam 219 koron i szybko sie przyzwyczaiłem do wprowadzonej zmiany uważam że należy szukać nowych wyzwań