- Forum >
- Konu: Duolingo >
- Duolingo Dictionary! (Labs kı…
Duolingo Dictionary! (Labs kısmında)
Bugün farkettim ki Duolingo, menüde görmüş olduğumuz Labs kısmına "Duolingo Dictionary" eklemiş. Herhangi bir dilde istediğiniz kelimeyi yazıyorsunuz ve size çevirisini, varsa zaman çekimlerini, örnek cümleleri ve telaffuzlarını veriyor. Ben çok beğendim. İspanyolca öğrenirken bazen çekimlere bakma ihtiyacı duyuyorum, eminim yeni başlayanlar içinde çok yararlı olacaktır. O yüzden linki aşağı bırakıyorum:
9 Yorum
1330
uzun zamandır bilgisayarda açmıyordum, şimdi açınca gördüm. Labs diye bir sekme açılmış ve iki kısımdan oluşuyor; ilki oknumsal bazlı topluluk etkileşimleri amacıyla ikincisi ise herhangi bir kelimenin kullanım örnekleri var. kullanmaya çalışacağım umarım yararlı olur. teşekkürler
1330
bence yapmaları gereken işlemlerden biri mobil ile masaüstü sürümlerini birleştirmeleri. Labs ve Tartışma kısmı burada gözükürken grup hareketleri gözükmüyor. Mobilde de tam tersi. story kısmına da hala çok var gibi
453
Yağmur merhaba,tebrik ederim süper çalışıyorsun,senin hızına yetişmek imkansız. Yağmur yeni koyulan Lab nasıl kullanılıyor,sana bir danışayım dedim. Hoşçakal