https://www.duolingo.com/profile/Georgiana2070

PROBLEME!!

Bună tuturor! Mă poate ajuta cineva? Vreau să știu cum sa urmez mai multe cursuri.Îmi poate spune cineva cum să fac asta? Vă rog să mă ajutați!!!

February 2, 2019

6 comentarii


https://www.duolingo.com/profile/Valentina341142

Buna Georgiana! Acolo unde este poza ta la si steagul tarii a carei limba vrei sa o inveti , dai clic si iti apar toate tarile , nu-ti ramane decat sa le adaugi. Succes!


https://www.duolingo.com/profile/Georgiana2070

Mulțumesc mult! O să văd cum rezolv!


https://www.duolingo.com/profile/Valentina341142

Eu te-am bifat pentru a te urmari si tu poti face acelasi lucru bineinteles daca doresti


https://www.duolingo.com/profile/Georgiana2070

Cu mare plăcere o să bifez pentru a te urmări! Pupici!


https://www.duolingo.com/profile/iiai
Mod

    Sunt disponibile în Duolingo cursuri pentru foarte multe limbi, dar sunt construite pentru cunoscătorii de limba engleză, așadar le vei putea urma numai după ce vei fi suficient de pregătită la engleză, astfel încât să poți învăța limba dorită fiind cunoscătoare de engleză. Nu sunt disponibile deocamdată cursuri prin care să poți învăța alte limbi direct din limba română, ci numai prin engleză. Duolingo este un proiect bazat pe voluntariat, în care cursurile sunt concepute de iubitorii acelori limbi, în mod gratuit. Am încredere că în timp se vor coagula și echipe care să construiască arbori de învățare pentru alte limbi decât engleza, gândite pentru vorbitorii de limba română. Daca te incumeti sa incepi un curs din engleza catre alta limba, o poti face asa cum ti-a explicat Valentina341142, dar trebuie sa alegi limba dorita pentru vorbitorii de engleza.


    https://www.duolingo.com/profile/Maria294242

    Buna!Ma poate urmări si pe mine cineva?Eu o urmăresc pe Valentina si pe Georgiana.Multumesc frumos!

    Îmvață o limbă străină în numai 5 minute pe zi. Gratuit.