1. Φόρουμ
  2. >
  3. Θεμα: Troubleshooting
  4. >
  5. Αλλαγή διδασκόμενης γλώσσας σ…

https://www.duolingo.com/profile/uoLL8

Αλλαγή διδασκόμενης γλώσσας σε Android κινητό.

Γεια σας!

Επειδή, όπως έγραψα και σε παλιότερο σημείωμα, η χρήση του κινητού (android) έχει κάποια πλεονεκτήματα έναντι του Laptop, χρησιμοποιώ κυρίως το κινητό για τα μαθήματα.

Αποφάσισα να γραφτώ στο μάθημα διδασκαλίας των Ιταλικών, που δέχεται μόνο Αγγλομαθείς χρήστες, γιατί σκέφτηκα ότι έτσι θα έμπαιναν σε δοκιμασία οι γνώσεις που απέκτησα στα Αγγλικά ενώ θα μάθαινα παράλληλα και μια άλλη γλώσσα. Τότε βρέθηκα αντιμέτωπος με το πρόβλημα της αλλαγής της διδασκόμενης γλώσσας που, ενώ στο Laptop είναι πολύ εύκολο να γίνει η μετάβαση από τη μια γλώσσα στην άλλη με την ανάλογη επιλογή από το μενού του χρήστη, στο κινητό ΔΕΝ μπορώ να βρω μια αντίστοιχη επιλογή. Έτσι, λοιπόν, αν αποφασίσω να βγω από το σπίτι πρέπει ν' αποφασίσω και ποια γλώσσα θα έχω στο Duolingo στο κινητό, αλλιώς δεν μπορώ να κάνω αλλαγή.

Το κινητό μου είναι μια παλιατζούρα Samsung με οθόνη 4.5 ιντσών και λειτουργικό σύστημα Android 4.4.2. Μπορεί κανείς να με συμβουλέψει ΤΙ να κάνω;

Να είστε καλά! Κλεάνθης

February 13, 2019

7 σχόλια


https://www.duolingo.com/profile/Ioanna678593

Τα μαθήματα από το κινητό έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι πιο εύχρηστα, έχει στις περισσότερες ασκήσεις έτοιμες λέξεις που απλά τις πατάς αντί να δακτυλογραφείς αλλά προσωπικά προτιμώ το φορητό υπολογιστή (laptop) γιατί αποθηκεύω ορισμένες ασκήσεις και έτσι κάνω καθημερινά εξάσκηση της ορθογραφίας (dictee)


https://www.duolingo.com/profile/uoLL8

Δεν βλέπω πως η απάντησή σου βοηθά στο πρόβλημά μου!!!

Φιλικά Κλεάνθης


https://www.duolingo.com/profile/uoLL8

Καλησπέρα σας!

Τελικά βρήκα τη λύση, αλλά δεν ξέρω αν είναι η πιο σωστή.

Μπαίνω στο Duolingo από τον Yandex, αλλάζω γλώσσα και ξανανοίγω την Duolingo.app και όλα καλά. Δεν ξέρω αν αυτός είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος, αλλά είναι μια λύση, για μένα.

Συγγνώμη αν σας κινητοποίησα χωρίς λόγο, εσείς ξέρετε.

Φιλικά Κλεάνθης


https://www.duolingo.com/profile/Dimitra956826

Για να δω αν καταλαβαίνω σωστά, δεν μπορείτε να μεταβείτε από την μία γλώσσα που διδάσκεστε στο Duolingo στην άλλη; Αν έχετε εγκαταστήσει την τελευταία ενημέρωση του duolingo, η γλώσσα σας θα πρέπει να εμφανίζεται στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης, με την μορφή μιας μικρής σημαίας. Αν την πατήσετε, θα πρέπει να βγουν όλες οι επιλογές (μπορείτε και να δοκιμάσετε να την προσθέσετε από την τελευταία επιλογή της λίστας, +Course). Εκτός κι αν αυτό, βέβαια, έχει να κάνει με το ότι η μία γλώσσα είναι από ελληνικά και η άλλη από αγγλικά, αν και δεν νομίζω να έχει σημασία.


https://www.duolingo.com/profile/uoLL8

Καλησπέρα!

Καλά κατάλαβες Δήμητρα. Φαίνεται πως οι χειρισμοί που προτείνεις είναι δυνατοί στα νεότερα λειτουργικά συστήματα και το δικό μου είναι παλιό. Θα βολευτώ με ό,τι έχω. :-)

Φιλικά Κλεάνθης


https://www.duolingo.com/profile/Dimitra956826

(Πάντως, αφού είστε χρήστης android, μπορείτε να μπείτε στο google playstore (ή στο appstore από το οποίο κατεβάσατε την εφαρμογή, να δείτε για τυχόν νέα ενημέρωση, και να την εγκαταστήσετε. Λογικά το βάσανο θα τελειώσει εκεί, αλλά φυσικά θα κάνετε αυτό που σας φαίνεται πιο χρηστικό και εύκολο. Καλή εκμάθηση! :))


https://www.duolingo.com/profile/uoLL8

Θρίαμβος!!!!!!

Κατάφερα να κάνω "ζούλα" 90 ευρά και παράγγειλα ένα Vernee M6. Όχι, δεν είναι ό,τι πιο καλό υπάρχει στην αγορά, αλλά με Android 8.1 σίγουρα θα είμαι σε θέση να επωφεληθώ από τα πλεονεκτήματα του Duolingo για κινητά.

Φιλικά Κλεάνθης

ΥΓ: Η σύζυγος είναι πολύ καλή και η "ζούλα" έγινε για να αποφύγω να την στενοχωρήσω. Μου βρίσκει ομοιότητες με τα εγγόνια μου. Λέει ότι ξεμωράθηκα μαζί τους. :lol:

Μάθε μια γλώσσα αφιερώνοντας μόνο 5 λεπτά τη μέρα. Δωρεάν.