https://www.duolingo.com/alfi383727

Testul pentru următorul nivel nu mai este recompensat corespunzător cu XP-uri

Salutare, astăzi am plătit 20 de lingoturi pentru a susține un test pentru nivelul patru pe care l-am trecut și pentru care ar fi trebuit să primesc 270 de xp-uri, dar chiar dacă în urma testului am trecut la nivelul patru, recompensa a fost de 10 xp... Știe cineva despre ce este vorba?

March 7, 2019

11 comentarii


https://www.duolingo.com/iiai
Mod
  • 26

Cred că sunt bug-uri, ai raportat asta undeva ?

March 7, 2019

https://www.duolingo.com/alfi383727

Nu am raportat, deoarece nu știu unde pot să mă adresez cu această problemă... Cert este că problema persistă, pentru un nivel cu 27 de lecții, am primit 10 xp, iar pentru următorul nivel cu 30 de lecții, am primit 20 xp. Știi tu cumva ude să raportez? Mulțumesc.

March 8, 2019

https://www.duolingo.com/iiai
Mod
  • 26

Găsești aici: descrierea unor modalități de raportare (în forum și direct). Vei primi un tichet (nu un răspuns), însă te asigur că cele semnalate vor fi luate în calcul și tratate de către dezvoltatori.

March 8, 2019

https://www.duolingo.com/9owls

Nu are rost sa raportezi, asta se discuta pe forumul englez de cateva zile.

Este un update, de acum 3-4 zile: la test out se dau 20XP, indiferent de numarul lectiilor din acea tema. Pe langa asta, pe Android platesti si lingoturi pentru test, unii 5, altii 20.
Dupa zeci de plangeri pe forumul englez, un moderator in sfarsit a dat niste "explicatii" ieri... Ei cred ca nu e normal ca in cluburi si in leaderboard unii sa castige cu 10000-20000 de puncte, facute in scurt timp, folosind test out.

Se presupune ca unii si triseaza folosind ajutoare, numai de dragul acumularii a sute de puncte... Au fost propuneri sa se puna limita de timp la test, pentru a evita asta.
Sau unii sterg rezultatele dintr-o limba invatata si fac din nou testul de plasament pentru mii de puncte.

https://forum.duolingo.com/comment/31193643

March 10, 2019

https://www.duolingo.com/alfi383727

Mulțumesc 9owel, da, am citit deja ceea ce au publicat ieri. Este puțin aiurea...dar asta este, ne conformăm! După părerea mea, ar trebui schimbat sistemul de selectare înainte de a intra într-un club, în funcție de coroane, sau xp...sau mai știu eu ce criterii, astfel încât, dacă eu sunt la un nivel de avansat într-o anumită limbă, să am ,,parteneri,, de club de rangul meu... Dacă în schimb sunt într-un club împreună cu niște începători, clar că ei vor simți frustrare, ,,luptănd,, cot la cot cu un avansat... Această hotărâre a fost luată rapid, fără să o găndească foarte bine înainte...

March 10, 2019

https://www.duolingo.com/9owls

Exista o alternativa la cluburi pe Android, numita Leaderbords. (Ligi- exista 5 nivele: Bronz, Argint, Aur, Safir, Rubin). Daca ajungi intr-o liga superioara, concurezi cu avansati. Ca la fotbal :)

https://forum.duolingo.com/comment/30433123

Iti apare sigla de Liga in loc de Club, daca parasesti toate cluburile sau intri pe un alt cont sau un cont nou.

Atentie, daca ai iesit din cluburi sa incerci Leaderboard, nu-ti mai apare optiunea de a intra in cluburi.

Eu am trecut la Leaderboards.
Avantaje:
-daca ajungi in liga de Rubin, nu sunt incepatori in grupa de 50
- se puncteaza XP - ul obtinut la toate limbile studiat ( am vazut ca inveti mai multe limbi).

Dezavantaj: in fiecare saptamana ai alti 50 de concurenti si nu este chat.

Daca vrei sa incerci dar nu vrei sa parasesti clubul tau, ai putea folosi un alt cont... Daca nu-ti place, te intorci la contul stabil.

March 11, 2019

https://www.duolingo.com/alfi383727

Îți mulțumesc pentru informație! Dar am totuși o nelămurire și anume, există posibilitatea să îmi păstrez nivelul actual și xp-urile acumulate sau să îmi fie asociate contului nou!? Dacă îmi fac un nou cont, înseamnă că pornesc de la zero...

March 12, 2019

https://www.duolingo.com/9owls

Nu, contul nou porneste de la zero, nu se poate transfera niciun rezultat.
Ma gandeam sa incerci cu un cont nou ligile, sa nu regreti ulterior ca nu mai ai acces la cluburi.
Poti vedea de exemplu pana duminica, pentru ca atunci promoveaza primii 10 in liga urmatoare...
Sa nu fie plictisitor, poti face test de plasament sau testari la punce de control. Si luni incepe alta competitie, cu alti oponeneti...
Daca vezi ca iti place sistemul, poti sa treci mai tarziu si cu contul asta la Leaderboards si sa nu mai folosesti acel cont provizoriu.

March 12, 2019

https://www.duolingo.com/alfi383727

Mii de mulțumiri!

March 12, 2019

https://www.duolingo.com/alfi383727

Totuși mai am nevoie de îndrumări... Am ieșit din toate cluburile, conform indicațiilor, am verificat și dacă actualizarea aplicației Duolingo este la zi, totul e ok...totuși opțiunile sunt identice cu cele anterioare, adică pot intra într-un club, atât! Stii tu cumva despre ce este vorba? Mulțumesc.

March 12, 2019

https://www.duolingo.com/alfi383727

Am revenit... Am reușit, trebuia doar să mă deloghez și să mă reloghez. Încă o dată îți mulțumesc pentru ajutor. O zi excelentă.

March 12, 2019
Îmvață o limbă străină în numai 5 minute pe zi. Gratuit.