- Forum >
- Konu: Duolingo >
- about speking groups
about speking groups
Merhaba, Duo'yu telefonuma yeni indirdim. Konuşma gruplarına nasıl katılabilirim,yardım eden olur mu acaba.
18 Yorum
Merhabalar, alttaki bağlantıda söylenene göre, bazı Android cihazlarda Duolingo uygulamasındaki bir hata nedeniyle kulüplere erişim sağlanamıyormuş. Çözmeye çalışıyorlar. Diğer yorumlarda söylendiği gibi, kulüpleri aktif olarak kullanan Türk kullanıcı sayısı ne yazık ki çok az. Ben aylardır aynı kulüpteyim ve aktif üye sayısı diğerlerine göre daha fazla. İsteyenler HUJETE kodu ile aramıza katılabilir. https://forum.duolingo.com/comment/30429483
Hayır o girmeye çalıştığınız "Okullar için Duolingo"ya yönlendiriyor sizi. Bu yüzden yanlış sınıf kodu uyarısı alıyorsunuz. Mobil uygulamadan giriş yaptığınızda alttaki seçeneklerden birinde Kulüpler olması gerekiyor. Eğer bunun yerine "Lig" seçeneği varsa, bir sonraki güncellemeyi beklemeniz gerekecek. :( Iphone'larda uygulama ve kulüplerin görüntüsü şu şekilde:
1286
konuşma grupları pek aktif değil, haftalık sıralama var ama o da aktif kullanılmıyor aynı şekilde, wp grubu daha faydalı ve kullanışlı olabilir.
44
Merhaba doğrudan konuşma grubu yok sadece yazarak anlaşabileceğin gruplar var. Onlar için eğer kendin kulüp oluşturmadıysan. Uygulamanın alt barında sağdan üçüncü sekme kulüpler kısmı (bu android uygulamada böyle ios u bilmiyorum) o kısma gelince bana uygun kulüp bul diyorsun algoritma seni bir grubun içine atıyor. Gerçekten atıyor puanın seviyen pek dikkate alınmıyor.