https://www.duolingo.com/sampi19

kártya

Nem értem ez miért jó a cégnek. Felajánlja, hogy egy hétig próbáljak ki valamit. Ezután megkérdezi, hogy ha majd valóban meg szeretném rendelni, akkor mennyi időre. Ez már fura, de elmegy... Kiválasztok egy a lehetőségekből majd kéri a bankkártya adataimat! No, ez már sok! Majd ha úgy döntök, hogy előfizetek valamire akkor megadom, de minek kéri el előre?! Miért adjak ki érzékeny adatokat rólam, ha esetleg kiderülne hogy amit felajánlottak az pl. használhatatlan?!

April 13, 2019

3 hozzászólás


https://www.duolingo.com/KenezKun

Azért van, hogy hátha valaki nem elég figyelmes, hogy legalább egy alkalommal lehúzhassák pénzzel. Akkor lehet kipróbálni, ha megadod a kártyaszámot, majd azonnal vonja a havidíjat, amikor lejár a próbaidőszak.

April 15, 2019

https://www.duolingo.com/Chrumplee

Már sok helyen működik ez a fajta reklám. Például filmcsatornákat is lehet már ilyen módon ingyen megrendelni 1-3 hónapra, aztán ha elfeljeti az ember lemondani, már rögtön vonják is a pénzt a kártyájáról. És sok a feledékeny ember ebben a rohanó világban, így aztán sokan fizetnek érte feledékenységből, miközben valójában nem akartak volna rá pénzt szánni. Jó lenne, ha nem pszichológiai trükkökkel akarnának dolgokat eladni, hanem a minőséggel csalogatnák magukhoz az embereket.

April 17, 2019

https://www.duolingo.com/anyos15

Nem árt az óvatosság a többi tanfolyamnál is, küldhetnének csekket a kártya helyett, az sokkal biztonságosabb.

April 15, 2019
Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.