https://www.duolingo.com/SILVERCHESS

Milyen gyakran frissítik a példa mondatokat?

Sajnos ez a duolingo átka, szép és jó a kezdeményezés, de egy idő múlva iszonyú unalmassá és monotonná tudja tenni az angolozást az , hogy szinte ugyan azokat a mondatokat ismételteti.... milyen gyakran frissítik a példa mondatokat?

(magán vélemény )de kb 10-15 kör után simán memorizálható mikor mit kell írni, még csak gondolkodni se kell.... más nincs így ezzel, hogy monoton?

April 26, 2019

5 hozzászólás


https://www.duolingo.com/Chrumplee

Kb. 2 éve vagyok itt, és eddig még nem vettem észre, hogy valaha is frissítették volna. Mindig ugyan azokat a mondatokat kapom és tényleg nagyon unalmas. De nálam semmilyen módszer nem működik, szóval nem érzem, hogy ez kevésbé lenne hatékony, mint bármi más. Ha tudnék olyat, ami működik, akkor azt csinálnám.

April 26, 2019

https://www.duolingo.com/9owls

Ha egy leckét már meguntál gyakorolni, megállhatsz az 1. vagy 2. koronaszint után és mehetsz tovább a következő témára.
Úgy nem lesz unalmas. Aztán egy idő után visszatérsz ismételni.

A mondatokat nem cserélik, de másfajta feladatok vannak a magasabb szinteken. Ott nincs szókirakó, hanem be kell írni a fordítást angolul.

April 26, 2019

https://www.duolingo.com/SILVERCHESS

köszi, nekem ez így unalmas 1szer már 1-2 évre jegeltem is a duo-t ez miatt de most tényleg szeretnék angolul tanulni és ezt is újra kezdtem, de 5 ös szintig a mondatok nekem könnyűek, iskolából azért van némi angolom, szóval ezek kikészítettek,,,

de akkor ezek szerint nehezedik?: (és az ilyen teknős tejet ivott, meg a fiúk lányok ezt azt ettek ittak, nál bonyolultabb)

April 26, 2019

https://www.duolingo.com/Chrumplee

Nem nehezedik. Végig kb. A1-A2 szint között marad a nehézsége, bár vannak benne részek, amelyek belenyúlnak akár az alapfokba is, de azok túl hiányosak.

April 26, 2019

https://www.duolingo.com/SILVERCHESS

ezért mondom, kicsit túl van misztifikálva... elfogadom azok véleményét akik szerint tökéletes ,,, de szerintem nem az, főleg az ilyenek miatt, bememorizálom a mondatokat és kész... no feladat, magán vélemény de ha valaki csak 1 kicsit is tud angolul már nem hasznos a duo, csak gyakorlásra idő eltöltésre de ennyi . (én is pont erre használom erre viszont remek amég meg nem unom a mondatait.. :) )

April 27, 2019
Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.