https://www.duolingo.com/Smoothiegeest

Wat is er aan de telling van xp weer veranderd?

Hallo,

Wat is die telling van tegenwoordig weer een fiasco van Duolingo. Waarom niet op 10 en 5 xp per keer houden? Mijn Franse boom verschalen op 0 vond ik niet erg ben er maanden weggeweest. Dus moet terug beginnen. Kunnen er geen chat of teksten komen met de nieuwe woorden. Die aanzetten om te lezen na de cursus met de nieuwe woorden. Zo blijven ze ook hier degene naar nieuwe stof zoeken en mogelijk ook tevreden en hoeven ze niet veel geleerde woorden te herhalen. Worden de mensen die bezig niet gedemotiveerd of uit hun methode gerukt. Of lees ik de discussies verkeerd. Misschien kan het project zijn om studenten van een land de teksten te laten maken. Arme kinderen hebben zo een werkstuk hebben en beginnende programmeurs hebben een werkje. Nu heeft het gezorgd ik nooit zou naar de plus gaan door vorige ontmoediging. Ook al vind ik de cursussen het waard zonder die ontmoedigen.

May 10, 2019

2 opmerkingen


https://www.duolingo.com/Smoothiegeest

amaai ik heb op 3 oefeningen 3 xp meer woehoe ik heb wereld verzet niet te doen. Vooruit dat ik ben gegaan valt niet uit te leggen. :)

May 12, 2019

https://www.duolingo.com/Smoothiegeest

Nu zie je als je wat vergeetachtig bent niet meer hoeveel je deed vandaag als je dat in 2 stappen (periodes per dag) wil doen. Duolingo begint mij meer te ontmoedigen dan aan te moedigen. Wat word er ondertussen gedaan aan de bugs weinig zeker. Om plus te worden kan Duolingo vergeten een jaar geleden al beslist. Ik hoop dat jullie zoveel veranderen dat jullie geluk jullie probleem word.

May 16, 2019
Leer een taal in slechts 5 minuten per dag. Gratis.