1. Forum
  2. >
  3. Onderwerp: Duolingo
  4. >
  5. Wat is er aan de telling van …

https://www.duolingo.com/profile/Smoothiegeest

Wat is er aan de telling van xp weer veranderd?

Hallo,

Wat is die telling van tegenwoordig weer een fiasco van Duolingo. Waarom niet op 10 en 5 xp per keer houden? Mijn Franse boom verschalen op 0 vond ik niet erg ben er maanden weggeweest. Dus moet terug beginnen. Kunnen er geen chat of teksten komen met de nieuwe woorden. Die aanzetten om te lezen na de cursus met de nieuwe woorden. Zo blijven ze ook hier degene naar nieuwe stof zoeken en mogelijk ook tevreden en hoeven ze niet veel geleerde woorden te herhalen. Worden de mensen die bezig niet gedemotiveerd of uit hun methode gerukt. Of lees ik de discussies verkeerd. Misschien kan het project zijn om studenten van een land de teksten te laten maken. Arme kinderen hebben zo een werkstuk hebben en beginnende programmeurs hebben een werkje. Nu heeft het gezorgd ik nooit zou naar de plus gaan door vorige ontmoediging. Ook al vind ik de cursussen het waard zonder die ontmoedigen.

May 10, 2019

7 opmerkingen


https://www.duolingo.com/profile/Smoothiegeest

Nu zie je als je wat vergeetachtig bent niet meer hoeveel je deed vandaag als je dat in 2 stappen (periodes per dag) wil doen. Duolingo begint mij meer te ontmoedigen dan aan te moedigen. Wat word er ondertussen gedaan aan de bugs weinig zeker. Om plus te worden kan Duolingo vergeten een jaar geleden al beslist. Ik hoop dat jullie zoveel veranderen dat jullie geluk jullie probleem word.


https://www.duolingo.com/profile/RanPegels

ik heb er ook last van


https://www.duolingo.com/profile/Smoothiegeest

amaai ik heb op 3 oefeningen 3 xp meer woehoe ik heb wereld verzet niet te doen. Vooruit dat ik ben gegaan valt niet uit te leggen. :)


https://www.duolingo.com/profile/Smoothiegeest

Het word met de dag minder motiverend nu kan je al niet meer zien hoeveel oefeningen een niveau heeft. Ik denk het stilaan gehad met Duolingo echt. Dus plannen per niveau van veel of weinig oefeningen die dag foetsie weg. Alles om denk mensen langer op hun site te houden ik hoop dat ze met hun demotivatie Duolingo goed naar beneden halen.


https://www.duolingo.com/profile/Smoothiegeest

Ik wacht niet meer op gehoor van Duolingo. Ze hebben het gedacht blijkbaar dat we mogen blij zijn dat het gratis is Wat die bonuspunten als meerwaarde hebben ???? om te verbergen dat er minder komen en zo de geen die bleven wat te belonen bij mij geven ze minder controle en geen motivatie maar net omdat je geen controle op je oefeningen hebt demotivatie.


https://www.duolingo.com/profile/simon617717

ik heb er ook last van


https://www.duolingo.com/profile/Smoothiegeest

Duolingo ik kan begrijpen dat sommige extra belonings- dingen nodig hebben maar kan het in de instellingen niet aangeboden uitgezet worden als het demotiverend werkt ik ga veel niet in de prijzen vallen van die 50 mensen . Mensen kunnen zich niet goed genoeg vinden. Ik hoop dat jullie bedoeling niet is om Duolingo kapot te veranderen. Ik maak nu al even geen reclame meer.

Leer een taal in slechts 5 minuten per dag. Gratis.