https://www.duolingo.com/Tenger-szem

Széria elvesztése

Szép napot!

Tegnap sajnos műszaki okok miatt nem volt internet elérhetőségünk. Reménykedtünk, hogy éjfélig kijavítják a hibát és legalább egy széria befagyasztást tudunk majd eszközölni, de sajnos nem oldódott meg a probléma csak ma reggelre. Így egy 103 napos szériám elveszett. Szeretnék érdeklődni, hogy van-e lehetőség - természetesen akár lingotokért cserébe - ennek a visszaállítására? Nagyon vérzik érte a szívem...

A segítséget előre is köszönöm!

Üdvözlettel:

Kovács Sándor

4 éve

26 hozzászólás


https://www.duolingo.com/vadcic

Én em hagytam ki,csak telefonról csináltam egy napot.Na azt valahogy elfelejtette figyelembe venni.Az anyagot látja,a pontot is,csak a szériát hagyta le. :( Szerintem ezt a fórumot 'hivatalos'személy nem olvassa,ide irányít,de az oldal készítőjéhöz nem tudom hogyan lehetne direkt írni. A szériabefagyasztást hogyan csináljátok? Próbáltam,a pontot levette,de nem történt semmi.

4 éve

https://www.duolingo.com/AgnesHeged

A Duolingon csak a tanulok leveleznek/velemenyeznek, ugy tunik. Nalam egy szintugro teszt utan, 1eletbonusz pont es 0pont. Ez utobbi altalaban kozel 100pont szokott lenni. De hiaba van jelzes, iras, nincs lehetoseg a technikai hibak javitasara. Ertheto, csak az egesz rendszer sikerenek nem tesz jot. Vannak, akik ilyenkor csalodottan kilepnek. Vajon a rendszer technikai hibaira, tud valaki figyelni es javitani rajtuk a jovoben?Ez jot tenne az egyebkent jo nyelvtanito rendszernek.

4 éve

https://www.duolingo.com/AgnesBedo

Kb. 250 napom veszett el!!! pedig volt széria-befagyasztóm, és csak 1 napot hagytam ki!! Miért?!!!! Kérem vissza!!!!

4 éve

https://www.duolingo.com/tunde.vari

Kedves Adminok! Hogy lehetséges az, hogy minden nap csinálom a leckéket, az egyik napra mégis 0. pontot ír, mintha nem csináltam volna? 334. napja minden egyes nap megcsinálom, egyetlen napot sem hagytam ki. Tünde

3 éve

https://www.duolingo.com/TiborG.

nekem egy 51-es széria veszett oda így..:-)

4 éve

https://www.duolingo.com/zetorka

ez am tök jó lenne, ha lehetne persze jóval drágábban, de több széria-befagyasztót is venni, főleg amikor itt a nyár és szabira megy az ember.... vagy visszavásárolni ha elveszett...

4 éve

https://www.duolingo.com/Magica1
Magica1
  • 25
  • 16
  • 7
  • 144

én is így jártam a 146 napossal...brummm....

4 éve

https://www.duolingo.com/GbornSzab

Ma a 107-napos szériánál tartok, de csak 1 napos szériát mutat a doolingo! Remélem ez csak sajtóhiba! Ugyan tegnap este még a 107 napos szériára buzdítottak. Kérem szépen vissza a sz é r i á i m a t ! Köszönöm.

4 éve

https://www.duolingo.com/morrrs
morrrs
  • 17
  • 12

Nekem nem küldött értesítőt, és így kiment a fejemből. Szét@&!×$ az ideg! 180 napos széria volt.

4 éve

https://www.duolingo.com/JuditCsoma

Kedves fejlesztők!

Tegnap széria befagyasztóval oldottam meg a napi "tanulásomat" láttam is amint a lingotonokból leveszi a 10 darabot. Ma szembesültem a 0 szériámmal, kérdezni szeretném van e rá mód visszaállítani?

Köszönettel: Judit

4 éve

https://www.duolingo.com/Panna11

Nekem is volt ilyen,de sajnos nem lehet visszaállítani. Pedig bárcsak lehetne.

4 éve

https://www.duolingo.com/SzeleczkyKatalin

Sziasztok! Kapott bárki is választ a kérdéseire? Én is szériáztam, de egyszer csak eltűntek a számaim, holott nem szakítottam meg, még csak széria befagyasztóval sem. Szóval ez többször is elő fog fordulni?

4 éve

https://www.duolingo.com/GORiARTY

Most veszett el a szériám, és nem tudom, miért, amikor nem hagytam ki egy napot sem! Ez ellen mit lehet tenni?

4 éve

https://www.duolingo.com/AgnesBedo

Én válaszoltam egy ilyen "lelkesítő" napi üzenetre, de nem biztos, hogy azt bárki olvassa, lehet, hogy az csak valami gépi dolog. Lehet, hogy gyerekes, de nagyon dühít, elkeserít, hogy nov. 9-én, vasárnap azzal kellett szembesülnöm, hogy egy nagy 0 díszeleg, 252 nap veszett el (azt hiszem , hogy nekem volt a legtöbb a vesztesek között). Meg is csappant valahogy a lelkesedésem. Éltem ugyan párszor a széria-befagyasztás lehetőségével, de valahogy nagyon fix pont volt az életemben, és ezt most megtépázták!!!

4 éve

https://www.duolingo.com/GORiARTY

Egyre biztosabb vagyok abban, hogy ha választasz egy napi célt és azt nem teljesíted, akkor az olyan, mintha nem is lettél volna. Csak azt nem értem, hogy ilyenkor miért nem működik a széria befagyasztó. De persze ez csak tipp, mert most, hogy elveszítettem a napjaimat, immár másodszor, tesztelgetem a dolgokat.

4 éve

https://www.duolingo.com/AgnesBedo

Köszi, de én nem is tűztem ki napi célt, így nem lehet ez az oka :-)

4 éve

https://www.duolingo.com/MarotyaMar

Tegnap kijelentkeztem a fiókomból és ma azzal kellett szembesülnöm, hogy nulláról kell kezdnem. Ezzel túlzottan nem ösztönzik az embert a mindennapi nyelvtanulásra, mert biztos nem fogom újra elkezdeni...főleg így, hogy szembesülnöm kellett vele, nem csak nálam adódtak ilyen problémák...és ki tudja még hányszor fog! Jó lenne, ha orvosolnák ezt a problémát végre!!! :((

3 éve

https://www.duolingo.com/Falina82

Tegnap elértem a 118 napos szériát. A család téma szinten tartását csináltam meg. Ma azzal a ténnyel kellett szembesülnöm, hogy a széria számláló lenullázódott. Nem lehetne ezt valahogy helyre állítani? Így még csak a lingotjaim sem fognak szaporodni.

3 éve

https://www.duolingo.com/Nyuszi100

Megmondanatok mire jo a szeria? Azt hiszem semmire.

3 éve

https://www.duolingo.com/Falina82

Nekem a kitartást mutatja. Büszke voltam magamra, hogy már 118 napja minden nap megcsináltam, legalább egy feladatott. Pedig nem szeretem az angolt.

3 éve

https://www.duolingo.com/Nyuszi100

Ah, mi lett volna ha szereted... hihi

3 éve

https://www.duolingo.com/IstvnNagy16

Ma, 2015.10.25-én 23:27 perckor gyakorlás közben!!! a 62 napomról lenullázott a szériaszámlálóm. Köszi! :(

3 éve

https://www.duolingo.com/bobipirci

Mi történt az eddig megküzdött 13-as szintemmel? Miért kell újra kezdenem?

4 éve

https://www.duolingo.com/Maja.cat

Én is így jártam, bár nekem kb. feleennyi napom "veszett el" :(

4 éve

https://www.duolingo.com/LnrtZsuzsa

Sándor, érkezett erre válaszod?

4 éve

https://www.duolingo.com/Tenger-szem

Kedves Zsuzsa, elnézést, de nem jött értesítés a kérdésedről! Nem, itt csak egymással oszthatjuk meg a "gondokat"! Azóta újabb 60 napom is elveszett, de rájöttem, nem ez a lényeges! Hiszen az önmagában egy csoda, hogy ingyen tanulhatom a nyelvet egy ilyen szuper programmal! :)

3 éve

Kapcsolódó fórumok

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.