https://www.duolingo.com/IzabellaSz2

Probléma a teljesítmény nyilvántartással.

Kedves szerkesztők! Most találkozom először azzal a problémával, hogy bár már csütörtök van és én naponta teljesítettem legalább 3 feladatsort, összesen 36 pontot gyűjtöttem. Ezt először tegnap vettem észre - gondoltam valami tévedés és korrigálják - de ma ismét csak elvégeztem 3 sort ( + pontot nem kaptam ) így 3o pontot kellett volna kapnom, de maradt a 36 pont. Számításom szerint 4x 3o pontot + a jutalom 6 pontot teljesítettem = ez min. 126 pont. Kérem ellenőrizzék, hol történt a hiba. Köszönöm szépen! Szécskay Izabella

May 16, 2019

9 hozzászólás


https://www.duolingo.com/9owls

Kedves Izabella, tegnap óta megváltozott a Duo oldal, a napi teljesítményt nehezebb most megtalálni. Más is írta a fórumra.
Megvannak a pontjaid, de a felső kék csíkon kattints a széraszámodra vagy mellette a narancssárga láng jelre. Akkor megmutatja a pontokat.
Az a 36 a heti pontszámod átlaga.

Egyszer ajánlottam neked a duome oldalt, ott is láthatod a napi pontszámot és a heti teljesítmény grafikont.

A grafikon felett írja, hogy English progress RAW.
Ha a RAW-ra kattintasz, megmutatja az elmúlt heti leckékre a pontokat, ott láthatod azt is, hogy mennyi bónuszt kaptál.

https://duome.eu/IzabellaSz2/progress

Nem könnyű megszokni az állandó változtatásokat itt, főleg nekünk, nyugdíjasoknak :) Kellemes további tanulást!
Marimama

May 16, 2019

https://www.duolingo.com/IzabellaSz2

Kedves "Marimama" Nagyon köszönöm az ismételt segítséget. Lehet, hogy jelezték az újabb változtatást, de bevallom soha nem ezeket figyelem, csak igyekszem az önként vállalt penzumot teljesíteni. Biztos sokan örülnek ezeknek a változásoknak, de én jobban szeretem a stabilitást és őszintén nem is igazán találom értelmesnek ezt a folyamatos, rapid módosulást. Látom tudomásul kell vennem akkor is, ha nem nagyon örülök. Jó lenne tudni, mi az értelme ezeknek a módosításoknak, akkor talán könnyebben elfogadnám! A jókívánságod is nagyon köszönöm és hasonlóan sikeres munkát kívánok! Izabella Sz.

May 16, 2019

https://www.duolingo.com/9owls

Éppen ez a baj: nem jelzik előre a változtatásokat. Esetleg utólag magyarázzák , hogy mi miért volt, amikor sokan kritizálják a fórumon.

May 16, 2019

https://www.duolingo.com/jcsabax

Szia Izabella!
Nem tartom kizártnak, hogy ez egyfajta 'kényszeres' (nem pszichológiai hanem látszatra irányuló) változtatás, mert talán így tudják azt mutatni, hogy nem csak a fenekükön ülnek (ez sok egyéb területen is elő szokott fordulni). Én nem hogy nem tartom ezt előremutatónak, hanem igazán bosszantónak érzem. Leginkább azért, mert érdemi fejlesztés meg nem történik ezek mellett.

May 16, 2019

https://www.duolingo.com/IzabellaSz2

Kedves 9owls és jcsabax Örülök, hogy nem egyedül vagyok csodabogár. Már-már arra gondoltam, bármi történik én nem fogom azt jelezni,mert a nyelvet nem kényszerből gyakorolom csak az agyam karbantartásáért. Azzal nem akartam naponta foglalkozni épp mit találtak ki, hanem csak, hogy teljesítsem a vállalásom ( amire olyan hevesen biztatnak ) Ha igaz amire én is gondoltam, hogy "valamit csinálni kell", akkor továbbra sem foglalkozom csak azzal ami ebben engem érdekel. Mindenkinek sikeres tanulást, gyakorlást kívánok!

May 17, 2019

https://www.duolingo.com/felejthetetlen

Teljesen egyetértek az előttem szólókkal. Mindenkivel. És nekem is jó, hogy nem vagyok egyedül a változásra vonatkozó érzéseimmel. Köszönöm és én is jó tanulást kívánok mindnyájunknak:))) És külön köszönöm "Marimamának" hogy ilyen ügyes (fogalmam sincs honnan és hogyan szeded össze a segítséghez szükséges tudást, mert zseniális) és segítőkész. Szép napokat mindenkinek:))))

May 17, 2019

https://www.duolingo.com/9owls

Köszönöm :) Nyugdíjas matektanárként nekem természetes, hogy figyelem a szabályokat, összefüggéseket - és jólesik segíteni, másokkal is megosztani, amit tudok.
A "Marimama" nevet mellesleg az unokáimtól kaptam, akik élvezik, hogy mamát a "baglyos játékban" is így hívják :)

May 17, 2019

https://www.duolingo.com/anyos15

tulajdonképpen a változások segítenek az agy karbantartásában, tehát lehet? hogy jót akarnak

May 18, 2019

https://www.duolingo.com/jcsabax

:D Tetszik az örök optimizmusod! :)

May 18, 2019
Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.