1. Φόρουμ
  2. >
  3. Θεμα: Duolingo
  4. >
  5. Τραγικό λάθος (ελπίζω όχι σκό…

https://www.duolingo.com/profile/Sadinoel2

Τραγικό λάθος (ελπίζω όχι σκόπιμο) !!!

Μου μηδενίστηκε το σερί των ημερών των μαθημάτων μου, στα καλά καθούμενα, χωρίς να παραλήψω τα μαθήματα καμία μέρα !!! (έλεγξα ΚΑΙ το ιστορικό μου στον υπολογιστή)

June 9, 2019

3 σχόλια


https://www.duolingo.com/profile/Dimitra956826

Καλησπέρα,

Ο μηδενισμός του σερί των ημερών των μαθημάτων σας δεν ήταν λάθος, και σίγουρα δεν ήταν σκόπιμο.

Έχουν υπάρξει αρκετά τέτοια περιστατικά κατά καιρούς, όπου το Duolingo "χάνει το μέτρημα" και μηδενίζει τα σερί. Παρ' όλα αυτά, η διαδικασία δεν γίνεται χειροκίνητα αλλά αυτόματα, άρα πιθανώς να πρόκεται για κάποιου είδους glitch. Δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες αναφορές τους τελευταίους μήνες.

Επίσης, πολλές φορές, όταν δεν υπάρχει καλή σύνδεση στο ίντερνετ μέσω της εφαρμογής, έστω και στιγμιαία, κάποια μαθήματα δεν καταχωρούνται, ενώ φαίνεται να έχουν καταχωρηθεί.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για το σερί σας. Σίγουρα θα ήταν ένα κίνητρο για σας (αυτός άλλωστε είναι και, εν μέρει, ο λόγος ύπαρξής του), αλλά ελπίζουμε πως δεν θα ήταν και το μοναδικό. Κάποιοι μαθητές απογοητεύονται αφού χάσουν τα σερί τους, αλλά εφόσον εσείς εξασκείστε όσο πιστεύετε πως πρέπει να εξασκήστε, αυτό το σερί δεν είναι παρά μία ψηφιακή απεικόνιση της προσπάθειάς σας. Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, πόσο μάλλον κάτι το τραγικό!

Καλή εκμάθηση!


https://www.duolingo.com/profile/Sadinoel2

Ο μηδενισμός με πέτυχε τη στιγμή που άρχισα να απογοητεύομαι και να βαριέμαι, μετά από δύο χρόνια.... Ήδη σταμάτησα...δυστυχώς.


https://www.duolingo.com/profile/x2akoEkw

Δεν μπορώ να μπω στα μαθήματα που ήδη κάνω τα δύο τελευταία χρόνια!!! Γιατί να χαθεί η προσπάθεια μου;;;

Μάθε μια γλώσσα αφιερώνοντας μόνο 5 λεπτά τη μέρα. Δωρεάν.