https://www.duolingo.com/ViktriaHav1

eltűnések

Kedves Duolingo Team! Érdeklődni szeretnék,hogy az elért szintjeim és a több mint 100 napos szériám miért tűnik el mostanában elég gyakran. Olyan a belépés után a kezdő oldal, mintha aznap kezdeném az angol tanulást. Ilyenkor mi a teendő? Köszönöm;H.Viki

June 26, 2019

4 hozzászólás


https://www.duolingo.com/9owls

https://duome.eu/ViktriaHav1/
https://duome.eu/ViktriaHav1/progress

Ahogy én itt látom, az utóbbi 10 napból 4 nap nincs tevékenységed, ezért nullázta le a szériádat. A 20. szinted viszont megvan.

Ha 2 eszközön duolingózol (pl. telefon és számítógép), nem lehetséges hogy 2 különböző profilod van? Ha így van, figyelj oda, hogy mind a két eszközön ugyanazzal a profillal jelentkezz be.

Ez nem a te profilod?
https://duome.eu/ViktriaHav/progress
Egy régi profil, lehet ebbe léptél be, azért láttad úgy, hogy eltűnt a szinted.

June 26, 2019

https://www.duolingo.com/ViktriaHav1

Köszönöm a gyors választ. A levélben a https://duome.eu/ViktriaHav/progress profil nem én vagyok, idén kezdtem el itt az angol tanulást. Mindig az utolsó értesítésen keresztül szoktam belépni, illetve pár napja a 103-as széria értesítésnél, mert ott visszaálltak az elért szintek és ott onnan tudtam folytatni a tanulást, ahol abbahagytam. Biztos nem hagytam ki 4 napot,akkor is duolingoztam amikor letörölt a rendszer. Nekem elég ha látom,hogy hol tartok és mit értem el eddig, de nulláról nem lenne erőm elölről kezdeni. Köszönöm még egyszer.

June 27, 2019

https://www.duolingo.com/9owls

Hogy elkerüld azt, hogy a Duo megint nem regisztrálja a gyakorlásodat, ajánlok valamit:
Mielőtt kilépsz az oldalról a napi gyakorlás után, klikkelj a felső csíkon a széria-számra vagy a mellete levő "láng" jelre. Ott meglátod, hogy megjelenik-e az aznap szerzett pontszámod.

Lehet, jó lenne az is, ha nem nem az értesítéseken keresztül lépnél be a Duóba, hanem névvel (vagy emailcímmel) és jelszóval.

Csak egy emailcímet használsz? Mert az valóban furcsa, hogy néha nem mutatja az elért szintedet.
A szériával más is megjárta már, de ilyet nem hallottam még, hogy valakinek néha eltűnik az eredménye aztán meg visszakerül... ezért kérdeztem a másik profilt - vagy másik emailt.

Jó tanulgatást, remélem ezután nem lesz gondod a szériáddal.

June 28, 2019

https://www.duolingo.com/ViktriaHav1

Kedves Duolingo! Az elkövetkező hetekben lesz pár nap amikor nem leszek internet/ eszközök elérhető közelségében. Ilyenkor elveszítem a szintjeimet? Ha igen mit tegyek,hogy megakadályozzam? Köszönöm a segítséget; H.Viki

July 11, 2019
Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.