1. Forum
  2. >
  3. Subiect: Duolingo
  4. >
  5. Problema cu ziua de Luni

https://www.duolingo.com/profile/IubireVesnica

Problema cu ziua de Luni

Am o problema pe mobil cu duolingo: am observat ca la mine pe ziua de luni - scris L, mie imi este afisat litera M si nu L. Nu stiu sincer de cand exista aceasta problema dar saptamana trecuta am remarcat-o fiind M si nu L iar saptamana aceasta la fel dar am observat-o azi marti si nu ieri fiind luni. Stie cineva din ce cauza?

July 9, 2019

5 comentarii


https://www.duolingo.com/profile/iiai

Cel mai probabil ai niște setări cu privire la calendar, pe care nu le-ai făcut tu sau despre care nu știi (poate fi indicată ziua cu care să înceapă săptămâna). Este puțin probabil să fie Duolingo implicat în asta. Dacă totuși consideri că este un bug al Duolingo, încearcă să faci o captură de ecran și poți trimite un raport de eroare aici

Nu vei primi un răspuns direct, dar dacă este într-adevăr un bug el va fi rezolvat.


https://www.duolingo.com/profile/IubireVesnica

Am trimis captura de ecran dar tot la fel a ramas, nu s-a schimbat nimic.


https://www.duolingo.com/profile/iiai

Ai dreptate că este o problemă cu modul de afișare a zilelor săptămânii în română. Practic zilele Luni, Marți și Miercuri sunt marcate toate cu litera M. Mai poți trimite o captură de ecran și la android@duolingo.com, dar ar fi bine să le explici problema în engleză astfel încât să înțeleagă la ce te referi. Nici eu n-am înțeles la început (n-ai dat suficiente detalii). Bine că nu e ceva mai grav. O să se rezolve sigur, dar presupun că n-o vor considera o urgență...


https://www.duolingo.com/profile/IubireVesnica

Dar tu ai contul in limba engleza si inveti tot engleza sau cum ... ca nu inteleg ! Dar daca eu imi setez contul in limba engleza, cum mi-ar aparea pagina mea duolingo oare ?!


https://www.duolingo.com/profile/iiai

:)) Mă scot din sărite localizările (traducerile în limba română) ale multor programe. De aceea folosesc mai mult engleza ca limbă de bază. Încearcă și vei vedea!

Îmvață o limbă străină în numai 5 minute pe zi. Gratuit.