1. Forum
  2. >
  3. Subiect: English
  4. >
  5. Recomandări site-uri ajutătoa…

https://www.duolingo.com/profile/Cruxulina

Recomandări site-uri ajutătoare (~‾▿‾)~

Pentru că îmi place să cred că lumea care ajunge pe aici doreşte cu adevărat să înveţe engleza şi/sau să îşi consolideze cunoştinţele, o să vă sugerez câteva site-uri pe care să le aveţi la îndemână şi să le folosiţi în paralel cu duolingo:

http://www.linguasnet.com/lessons/home_en.html - Exerciţii de vocabular, dialoguri interactive, jocuri. (lucruri de bază, foarte ajutătoare) (Iar pentru cei care vor să înveţe şi alte limbi, aici puteţi opta si pentru spaniolă/portugheză/chiar şi română – dacă ştiţi pe cineva care doreşte să înveţe lb. română.)

https://babadum.com/ - Flashcards – Apar 4 imagini pe ecran şi trebuie să selectaţi varianta corectă pentru semnificaţia cuvântului. Puteţi schimba tipul jocului în colţul de sus din stânga, apăsând pe „A”-ul acela, astfel încât să vă apară: o singură imagine + 4 variante de răspuns din care doar una este corectă sau 4 imagini din care trebuie să alegeţi una conform cuvântului auzit sau o singură imagine pentru care trebuie să formaţi cu literele oferite cuvântul corespunzător. (Aici, la fel, puteţi schimba limba studiată: după ce daţi play, în colţul din dreapta jos.)

http://www.memrise.com/ - Site-ul cel mai des întâlnit de mine în sugestiile utilizatorilor străini de aici, de pe duolingo. Trebuie doar să vă faceţi un cont – gratuit. Găsiţi aici cuvinte de bază, lucruri ce ţin de gramatică, tabele cu conjugări, etc.

http://www.digitaldialects.com/English.htm - Din nou, noţiuni de bază: numere, culori, mâncare, haine, animale; vocabular, verbe.

http://www.engames.eu/

http://www.academia-de-engleza.ro/

http://hallo.ro/ - Dicţionar online En/Ro, Ro/En. Oferă mai multe variante de traducere, chiar şi expresii.

http://conjugator.reverso.net/conjugation-english.html - Pentru conjugări de verbe.

http://www.marplo.net/engleza/ - Curs de engleză cu explicaţii foarte utile şi uşor de înţeles. Găsiţi aici lecţii de gramatică, lecţii animate, exerciţii, chiar şi un mini dicţionar cu imagini şi sunet. (Pe acest site puteţi învăţa şi spaniola.)

http://www.wordreference.com/roen/ - Dicţionar român-englez / englez-român. Aveţi posibilitatea de a vedea şi exemple care conţin cuvântul căutat, atât în engleză, cât şi în română.

Într-un final, bineînţeles, nimic nu se compară cu duolingo! ❤ ʕु•̫͡•ʔु

Spor la învăţat! \(^▽^)/

June 13, 2014

27 de comentarii


https://www.duolingo.com/profile/Simeona2

un alt site practic şi intuitiv http://www.internetpolyglot.com/ învăţăm engleza interactiv prin jocuri, lecţii şi aplicaţii pentru telefonul mobil


https://www.duolingo.com/profile/Cruxulina

Un website foarte bun, multumim!


https://www.duolingo.com/profile/HasanYilma823230

Vă recomandăm https://www.penpaland.com face prieteni din destinații de călătorie


https://www.duolingo.com/profile/lmssss

http://www.learnamericanenglishonline.com/ Este un web site unde il puteti intalni pe profesorul american de engleza Paul Lawrence.Are mai multe niveluri, de la incepatori la avansati,multa gramatica, filmulete,multe informatii. Este foarte complex dar in acelasi timp cu o interfata prietenoasa.


https://www.duolingo.com/profile/lyliana31

Foarte util! Multumesc!


https://www.duolingo.com/profile/luci51

multumim mult e foarte util


https://www.duolingo.com/profile/Cristina487802

Asa e! Nimic nu se compara cu Duolingo!


https://www.duolingo.com/profile/gavrusa

Multumim pentru sugestii.


https://www.duolingo.com/profile/Adrian_Boy

Un research super tare!


https://www.duolingo.com/profile/Simeona2

Foarte util. Mulţumesc ! Adaug şi eu două link-uri cu lecţii, vocabular şi jocuri interactive şi audio

http://www.rapiduldeengleza.ro/ învățăm limba engleză într-un mod simplu și interactiv cu explicații audio și exerciții structurate pe trei secțiuni: Beginner, Intermediate, Advanced

http://lingohut.com/ro/l1/gratuit-lec%C8%9Bii-de-englez%C4%83 interactiv şi audio 109 lecţii cu vocabular, Carduri de memorie, Jocuri de combinare, Jocuri X şi 0, Jocuri de concentrare, Jocuri de ascultare


https://www.duolingo.com/profile/michelle.1907

Si http://www.englishcentral.com/videos este un site interactiv, cu lectii video cu vocabular pt incepatori, nivel mediu si avansat. Cu exercitii de scriere si pronuntie. Am vizitat siteurile postate de voi ! Foarte utile ! Merci !


https://www.duolingo.com/profile/Cruxulina

Mulţumim şi noi pentru aceste 2 site-uri extrem de folositoare!


https://www.duolingo.com/profile/gavrusa

Mulțumesc pentru sprijin.


https://www.duolingo.com/profile/Simeona2

https://www.studystack.com/flashcard-2239163 - Flashcarduri vocabular duolingo, toate cuvintele


https://www.duolingo.com/profile/ana854416

Am dat ,,,întâmplator ,,,peste aceste ,,,site-uri ajutătoare. Încerc sa la exploatez,,, Multumesc !


https://www.duolingo.com/profile/Lawrencen150

LingQ, un site foarte util pentru continuare aprofundare dupa Duolingo. Practic este ceea ce cautam dupa Duolingo, care m-a ajutat foarte mult sa-mi revizuiesc cunostintele. Am descoperit invatatul prin citire. Poti gasi o multime de cursuri, articole, povesti , romane, etc, pe diverse nivele. Aici poti deasemeni sa exersezi si ascultare si scriere. Poti sa-ti adaugi cuvintele noi, pe masura ce citesti, in propria colectie , pe care le revezi periodic. Activitatea ta pe site este foarte bine monitorizata, prin diverse statistici ( cate cuvinte ai invata, ai citit / etc). Nu este complet gratis , dar merita de facut o investitie daca vrei sa devii fluent. Inscrie-te cu acest link https://bit.ly/2rsA7R6 si iti voi comunica metoda mea proprie de invatare pe acest site.


https://www.duolingo.com/profile/catalintom14

Dar unul si mai ok, foarte foarte nou cu un dictionar integrat e https://www.engleza-rapid.ro. Am fost placut impresionat de acest site unde iti poti memora si diverse link-uri pentru a putea reveni la un articol sau la o cautare din dictionar.

Discuții conexe

Învață limba engleză în numai 5 minute pe zi. Gratuit.