1. Fórum
  2. >
  3. Téma: Duolingo
  4. >
  5. Nem csak a fiataloknak való a…

https://www.duolingo.com/profile/gnesBarczi

Nem csak a fiataloknak való a tanulás....

Én egy pár hete a magam szórakozására kezdtem tanulni, mindig is szerettem az angol nyelvet, az iskolában annak idején még nem volt lehetőség tanulni, bár egy párszor elkezdtem,de nem volt kitartásom, "akkor" más érdekelt. Most nagyon élvezem,és talán ha nem is "magas" szinten, de valamennyire megtanulok. Köszönöm a Duolingónak, hogy ehhez tökéletese hozzásegít. Üdv mindenkinek és eredményes tanulást!

August 11, 2019

6 hozzászólás

Népszerű hozzászólások szerint

https://www.duolingo.com/profile/peter.kristof.hu

Nemcsak egy idegennyelvet tanulni meg (valamilyen szinten), hanem ez nagyon jó szellemi tréning is. Idősebbeknek különösen ajánlott. (Én is benne vagyok a korban.) Közben felfedezed a nyelvek világát. Minden nyelven másképp gondolkodunk. Ahány nyelv, annyi ember.

August 11, 2019

https://www.duolingo.com/profile/9owls

Üdv a Duolingó "Nem fiatalok" klubjában! Vagyunk itt egy jó páran nyugdíjasok.

Nekünk is szól Aradszky régi dala, a "Nem csak a húszéveseké a világ" :) https://www.youtube.com/watch?v=cDB9jhTWUIg

August 11, 2019

https://www.duolingo.com/profile/MagdolnaHorvath

Így van ! :-) Visszatérek egy hétre biztosan. Nagymamai teendőim alól most egy hétig szabad vagyok :-) . Féltem is két hét után újból belekezdeni a leckékbe, de az első leckén hibátlanul végigmentem :-) . Ilyen még akkor sem volt sokszor, amikor mindennap több leckét csináltam meg.

August 11, 2019

https://www.duolingo.com/profile/Judy372166

Az Aradszky nóta biz'a kedvenc számom ! :-)

August 15, 2019

https://www.duolingo.com/profile/Judy372166

Én is többször nekikezdtem az életben az angol tanulásnak, de aktív dolgozó koromban nem volt elég időm . . . kitartásom sem (?!) - de most nyugdíjasként "beszálltam" a Duolingo-ba és döbbenettel tapasztaltam, hogy a régi kezdetek szavai is "visszajöttek" a leülepedett mélységekből :-) A Duolingo pedig számomra a tökéletes gyakorlási módszer! 2018.12.28. óta naponta csinálom, ha időhiány van, a minimum 50 pontot akkor is igyekszem "legyűrni" - és várom az eredményt 2019.12.28. - karácsonyi ajándékként, a kitartásom mivel ajándékozza meg "vénülőfejemet" ! :-) :-) :-)

August 15, 2019

https://www.duolingo.com/profile/gnesBarczi

Egyet értek Veled, valahogy így voltam én is régen. Most igazán élvezem, van egy célom, hogy valamennyire meg tudjak szólalni! De valóban visszajönnek a régen tanult szavak,még én is csodálkozom. Amióta itthon vagyok és már nem dolgozom, jobban élvezem,mint gondoltam. A Duolingo számomra teljesen tökéletes, nagyon elégedett vagyok. És örülök saját sikereimnek. Mindenkinek jó és sikeres tanulást!

August 15, 2019
Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.