1. Forum
  2. >
  3. Subiect: English
  4. >
  5. Pentru administratorii site-u…

https://www.duolingo.com/profile/Eu_ema

Pentru administratorii site-ului

Acest site m-a ajutat mult mai mult decat orice alta metoda de invatare a unei limbi straine si vreau sa va multumesc foarte mult pentru asta. As avea cateva sugestii de imbunatatire a programului, care cred ca ar ajuta si mai mult cursantii. Am observat asta din punctul de vedere al unui cursant si de aceea ma gandesc ca ar fi util sa va spun constatarile mele.

  1. Mi-ar fi fost util daca dupa lectiile care exista deja pe site as fi gasit ceva sectiuni tematice. Adica un set de lectii denumite: La restaurant, La hotel, In tren, In afaceri, La telefon, La scoala, etc. Atunci as fi asimilat mai mult si mai bine vocabularul care mi-ar fi util intr-o anume imprejurare.

  2. Mi-ar fi fost util de asemenea daca gaseam o sectiune cu lectii numai pentru vorbit la microfon. Asta m-ar fi ajutat sa imi imbunatatesc pronuntia si sa capat mai multa incredere in exprimare.

October 11, 2019

2 comentarii


https://www.duolingo.com/profile/iiai
Mod
  • 228

Eu_ema, administratorii nu prea reușesc să citească forumurile... Cred că deja au în vedere ce spui tu, presupun că ai constatat existența poveștilor aici: https://stories.duolingo.com/ . Se apropie destul de mult de conceptul propus de tine. Sunt convinsă că în scurt timp vor publica poveștile și în alte limbi, știu că se lucrează la asta. Sper să fie inclusă și varianta pentru limba română.


https://www.duolingo.com/profile/mary945368

Va rog sa-mi spuneti de ce bonusul pentru combinatie nu se mai ia in calcul la total XP?

Învață limba Engleză în numai 5 minute pe zi. Gratuit.