1. Forum
  2. >
  3. Subiect: Duolingo
  4. >
  5. O aventura in noapte...... O …

https://www.duolingo.com/profile/Transhal7.

O aventura in noapte...... O POVESTE DE SUSPANS

EU SUNT TRANSHAL..............O..SA...VA...POVESTESC O POVESTE REALA........ .Partenerul se va numi E..........Transhal: S a l u t , E s u n t T r a n s h a l.... . E: B u n a!......Dupa cateva zile,intr-o noapte... : ,,Transhal, trezestete!spuse E ,,Hai sa mergem prin casa noastra.Toata lumea doarme.Hai. ,,Bine`` .Noi facem aceastaexplorare a casei doar pentru a ne putea distra.A am inceput sane jucam un joc si auzea pasi. Spunandu-ne reciproc ca a fost ceva normal am continuat jocul,dar......trwqkzx...fqwzva.....haaaapciu.. . Doua inimi care bat tare, patru picioare care fug pe repte,in concluzie noi doi fugind.... Nu va ingrijorati era doar o persoana cre probabil se trezise. ...........................................................................CE NOTA ACORDATI ACESTEI INTAMPLARI ADEVARATE?

October 19, 2019

3 comentarii


https://www.duolingo.com/profile/iiai
Mod
  • 232

Transhal, tu încerci să înveți engleză dar nu te străduiești deloc să scrii corect în limba română. Nu îți voi da nici o notă acum, dar prima ta poveste a fost scrisă mult mai îngrijit. Cred că ar trebui să mai înveți puțină română înainte de a te lansa în proiecte mari. Totodată, acest forum nu este potrivit pentru creații literare, aici se discută concret despre utilizarea limbilor străine. Limba română este de interes, însă numai dacă o folosești corect. Te-aș încuraja să continui să înveți română și engleză încă o perioadă de cel puțin un an înainte de a mai publica pe forumurile Duolingo.

October 20, 2019

https://www.duolingo.com/profile/Transhal7.

iiai,inteleg ce vrei sa spui. Recunosc ,am fost putin mandru, deoarece mi sa spus chiar si pe sectiunea de forum ca am un talent narativ. Pentru inceput, de mic, am fost un copil creativ si in desenele mele, si in compuneri, si invideo-uri. Prima data cand am pus o intrebare Forum-ul nu mi-a oferit niciun raspuns,deoarece comentariile curg intens,iar cei care vor sa raspunda se uita la primele comentarii. Am primit un raspuns, insa era prea tarziu deoarece m-am descurcat singur.Eu trimit aceste creatii literare pentru cavreau saarat abilitatile pentru a fi colaborator Duolingo ca imi place sa ajut si nu am ce sa fac dupa ce am terminat lectiile Duolingo.Romana este limba meamaerna. Greselile sunt din pricina tastarii rapide ca nu am timp la dispozitie. Am vrut sa dau veselie Duolingo-ului. Te inteleg,insa si pe tine.... Prima mea poveste a fost scrisa mai ingrijit deoarece atunci foloseam propriile mele cuvinte. De fapt poate par informat, insa nu e datorita mie, ci unei profesoare. Acum nu mai sunt cu ea, dar m-a sprijinit foarte mult.... Acesta e motivul.

October 21, 2019

https://www.duolingo.com/profile/Sofia188928

10

November 11, 2019
Îmvață o limbă străină în numai 5 minute pe zi. Gratuit.