https://www.duolingo.com/profile/mike250525

Mike

Cu câteva ore in urmă totul era in ordine Acum, ora 9, după primul exercitiu, am observat că punctajul atins, nu il mai găsesc După exercitul făcut am primit 10 XP dar am inceput practic de la 0 Pe locul 50 Poate mă ajută cineva să ies din situatia asta, care e frustrantă ptr mine După o lună de muncă, foarte intensă, să pornesc de la zero? !!!

October 28, 2019

2 comentarii


https://www.duolingo.com/profile/9owls

Punctajul (XP total) atins il ai in continuare, dar in liga in fiecare luni se porneste un punctaj separat, de la 0, pentru toti din grupa ta de 50 de persoane . Liga este o competitie saptamanala.
Saptamana viitoare o sa ai alti 50 "colegi de grupa" in ligă si iar veti incepe competitia de la 0.


https://www.duolingo.com/profile/iiai

Mike, acesta este un spațiu în care alți utilizatori, exact ca tine, ar putea încerca să te ajute dacă ai furniza suficiente detalii. Problema ta actuală, din păcate, oricâte detalii ne-ai da, pare să nu fie rezolvabilă de către alți utilizatori. Prin urmare, te sfătuiesc să transmiți un raport de eroare conform instrucțiunilor de aici: https://support.duolingo.com/hc/en-us/articles/204728264-How-do-I-report-a-bug- Totodată, dacă ți-ai intitula solicitările în concordanță cu conținutul lor, ar fi mult mai ușor să primești un răspuns. Postarea ta s-ar fi putut numi, de exemplu, ”Probleme cu punctajul” în loc de ”Mike”.

Îmvață o limbă străină în numai 5 minute pe zi. Gratuit.