https://www.duolingo.com/profile/Emy197339

Pontok

Sziasztok, legy szives segitsetek !

ma 411 -nel megalltak a pontjaim, hiaba csinaltam meg tobb feladatot is ezutan, nem emelkedett a pontszamom. A gep a szokasos modon kiirta miutan befejeztem egy- egy feladat megoldasat : " Kerunk , varj ! " - aztan nem tortent semmi , nem kaptam meg a 14-15 stb… pontokat , hanem ujra visszaugrott a a tanulas oldalra. Harom kulonbozo kompjuterunk is van mindegyikkel ugyan ez tortent. Ez az en hibam, vagy Duolingo problema ? Korabban ezt nem tapasztaltam . Talalkoztatok ilyen helyzettel ?

Koszonettel, szep napot

Emy

October 31, 2019

4 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/9owls

Az elmúlt hetekben sokan jelezték, hogy valamennyi leckének a pontszáma megjelenik a napi teljesítményben, de a ligában nem. Az a Duolingó műkődési hibája volt, dolgoztak /dolgoznak rajta.

Amit te mondasz, hogy a lecke végén hiába vártad a befejezést és a pontokat, lehet hogy szintén azért történt, mert akkor a duolingó gyengén ment... de szerintem valószínűbb hogy az internetszolgáltatásod lassult le akkor valami miatt.


https://www.duolingo.com/profile/Emy197339

Nem tudom, hogy tortent , de ma ( szombat ) ujra szamlal a Pontszamlalom ! Hurra ! Mindenkinek kellemes hetveget, jo tanulast es jo pihenst !


https://www.duolingo.com/profile/Emy197339

Szia, nagyon koszonom a valaszodat. Tegnap egesz nap probaltam tanulni , de csak nem valtozott a helyzet. Valoban neha ingadozik a net, de hogy egesz nap lassu lenne ? Es ma reggel ujult erovel ujra tanulok, de a pontokat tovabbra se kapom meg. A munkahelyi kompjuteremen se haladok, pedig itt mas az internet. Tovabb probalkozom turelemmel, hatha rendezodik a dolog. Amugy Ausztraliaban elek, lehet itt tortent valami ?

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.