1. Fórum
  2. >
  3. Téma: Duolingo
  4. >
  5. Ezt kérem feltétlenül nézzék …

https://www.duolingo.com/profile/ZsomborBks

Ezt kérem feltétlenül nézzék meg a moderátorok!

A duolingo hibásnak vette a hibátlant, pedig 4x átnéztem amit írtam mégis hibásnak vette. Én nem értem hogy mostanában mi van a Duolingoval de egyszerűen már azt is hibásnak veszi , ha megmondja hogy mit kell írnom nem hallom hogy hogy mondja, és hogy milyen írásjel van a végén ha pontot írok felkiáltó jelet kellett volna, ha meg felkiáltó jelet írok akkor meg pontot kellett volna írnom. Egyedül a kérdő mondat az amin lehet hallani hogy milyen jel van a végén. A felénél tartottam és visszaestem 0 pontra. Amikor 1-et hibásnak vett akkor még csak azt hittem hogy "Hé, biztos csak elírtam valamit" hát a nagy túrót! ÉS KIEMELEM KÉREM NÉZZÉK MEG HOGY MI VAN A DUOLINGOVAL, MERT ÉN SZERETNÉK TOVÁBBRA IS JÁTSZANI VELE, CSAK ÍGY NEM TUDOK!

October 31, 2019

3 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/jcsabax

Kedves Zsombor!
Előre jelzem, nem vagyok fejlesztő, és nem tudok a hibás működésben segíteni. Kérlek írd meg, hogy asztali gépen használod-e a DUO-t vagy valami mobil eszközön! Ez azért lehet lényeges, mert az oldal a két rendszeren úgy tudom, hogy különböző módon működik. Én mindig asztali gépen használom, és ott a működése olyan, hogy az írásjelek (pont, vessző, felkiáltójel, kérdőjel) nem számítanak, mert a beírt választ ezektől megtisztítva hasonlítja össze az ugyancsak írásjelektől megtisztított jó válaszok listájával.

October 31, 2019

https://www.duolingo.com/profile/frlaszlo

Szerintem is figyelmen kívül hagyja az írásjeleket.

November 3, 2019

https://www.duolingo.com/profile/ZsomborBks

Kedves jcsabax! Én asztali gépen játszom a Duolingoval ahogy te is, és biztos vagyok benne hogy a telefonos más. Lehet hogy összekeverte véletlenül a kettőt. köszi :-)

November 5, 2019
Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.