1. Forum
  2. >
  3. Onderwerp: Duolingo
  4. >
  5. meer cusussen nodig

https://www.duolingo.com/profile/Merel_apdx

meer cusussen nodig

ik il heel graag veel meer talen leren uit het Nederlands, alleen dat kan niet altijd. je kan wel alle talen leren vanuit het Engels, maar ik zit net in de brugklas en ik kan nog niet zo super goed Engels, dus doe daar alsjeblieft iets aan!

December 17, 2019

9 opmerkingen


https://www.duolingo.com/profile/GunJonko

Leer anders eerst engels en daarna via engels andere talen. Ik leer bijvoorbeeld chinees via engels.

Duolingo heeft volgens mij niet zo heel veel nederlandse gebruikers dus vandaar dat ze nu alleen nog maar engels en Duits bijna in de betaversie hebben. En basic dingen kan je wel leren in het engels lijkt me, want de eerste onderdelen van een nieuwe taal bevatten ook basic engels.

Leer dus eerst voor een week of 3 ofzo engels, dan kan je al 100% beginnen aan een andere taal via engels :D


https://www.duolingo.com/profile/SvenDK

Een belangrijk aspect is een goed team vinden om een nieuwe cursus te maken. Ik maak deel uit van het De<-NL team. Wij zijn al sinds de lente van 2019 bezig met. 15000 zinnen te vertalen (en goede alternatieve vertalingen te maken), en hopen binnen drie maand de cursus beschikbaar te hebben. We hebben twee linguïsten in het team, een van elke taal, en die heb je echt nodig. Beiden waren ook voorheen bij nieuwe cursussen betrokken. Een is ook beroepsmatig taalleerkracht. In de achtergrond zijn er ook veranderingen bij Duolingo die impact hebben op onze bijdrage. In een jaar gebeurt er veel. Als we dit werk af hebben, hopen we een cursus op niveau A1 te hebben.


https://www.duolingo.com/profile/Anne62733

Je zou je Engels kunnen verbeteren door Netflix en Youtube te kijken met Engelse ondertiteling of zelfs zonder ondertiteling (en natuurlijk goed opletten in de les ;) ) Dat heeft mij heel erg geholpen om mijn Engels op een goed niveau te krijgen. Maar het scheelt dat de eerste paar lessen van een nieuwe taal totaal niet moeilijk zijn, dat red je zeker ook met brugklasniveau-Engels. Ook heb ik ervaren dat de grammatica van Engels wat duidelijker is dan die van Nederlands waardoor ik persoonlijk het wel fijn vind om het vanuit het Engels een andere taal aan te leren. Het went, heb vertrouwen. Succes!


https://www.duolingo.com/profile/Roos235048

overschot van gelijk heb je met deze vraag


Leer een taal in slechts 5 minuten per dag. Gratis.