https://www.duolingo.com/profile/FilusMnika

Miért nem?

Meghívtam egy ismerősömet ,el is fogadta a meghívásomat,sőt követ is.Kérdem én,akkor miért nem tanulhatok most 1 hétig ingyen,ahogy ígérték??

December 25, 2019

5 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/Zwie.Light

Ahogy látom, nincs Duolingo Plus előfizetésed.
Ott van ez az ingyenes hét, de kérik előre a bankszámlaszámodat, akkor is ha csak az ingyenes időszakot akarod igénybevenni. Ameddig nem adod meg, nincs PLUS tagságod.


https://www.duolingo.com/profile/FilusMnika

És a meghívott emberek után miért nem kapom meg a beígért 1 hét ingyenes játékot??


https://www.duolingo.com/profile/FilusMnika

Ezt írja: "Ingyenes Duolingo plus.Egy hétig ingyen használhatod a Pluszt minden barátod után,akiket meghívtál!" Na most ezt egyszer élvezhettem,azóta kb 6 embert hívtam be,és nem kaptam meg rájuk az ingyen 1 hetet.Most már értitek?


https://www.duolingo.com/profile/Panni729515

Szia "FilusMnika", hogy tudtad aktiválni a PLUS-t, mert én látom a jobb felső sarokban a kék gombot de hiába nem aktiválódi. Én hajlandó lennék megfizetni az éves díjat is, ha látnám a PLUS használhatóságát. Ha tudnál segíteni megköszönném. ( meghívással szereztem én is az egy hetet)


https://www.duolingo.com/profile/FilusMnika

Szia!Sehogy nem tudtam,akkor magától indult el,mert meghívtam 1 embert.Sajnos a többi ember után már nem kaptam meg az ingyenes játékot.Vannak olyan ismerőseim,akiknek alapból nem fogy el soha az életük,pedig semmit nem fizetnek a Plus-ért.Nem értem!

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.