1. Forum
  2. >
  3. Topic: Swedish
  4. >
  5. P3 Nyheter på lätt svenska

https://www.duolingo.com/profile/annie1258

P3 Nyheter på lätt svenska

Hej, Duolingo vänner! Jag har märkt att Sveriges Radio har startat ett nytt radioprogram som är lik sitt andra program 'Radio Sweden på lätt svenska' (som några av er kanske veta redan att jag gillar och rekomenderar). Det här programmet är på enkelt svenska och talas långsamt också, som det andra programmet, så är det lättare för nybörjare att förstå. Tyvärr finns det inga transkript, men åtminstone kan man öva på att lyssna på svenska. :)

Hi, Duolingo friends! I've noticed that Sveriges Radio have started a new radio program that's similar to their other program 'Radio Sweden på lätt svenska' (which some of you might already know I like and recommend). This program is in simple Swedish and is spoken slowly too, like the other program, so it's easier for beginners to understand. Unfortunately there are no transcripts, but at least you can practise listening to Swedish. :)

https://sverigesradio.se/sida/avsnitt?programid=5307

(P.S. Feel free to correct my Swedish in the first paragraph if I got it wrong!)

December 30, 2019

8 Comments


https://www.duolingo.com/profile/Fenna_flicka

Du är inte svensk? Jag trodde verkligen det där blir skrivit av en riktig svensk person. Det var en bra, lätt text. Det betyder känske inte mycket darför att jag är inte svensk antingen, men jag ville säga det i alla fal:)

Och tack för vad du rekomenderar!


https://www.duolingo.com/profile/Fenna_flicka

Jag försökte det här i dag och jag förstårde mycket av vad hon sa. Programmet är väldigt bra! Jag ska använda det ofta :)


https://www.duolingo.com/profile/annie1258

Jag är glad att höra det :)


https://www.duolingo.com/profile/annie1258

Tack så mycket! Det är mycket snällt av dig att säga det. Jag tror verkligen inte att jag är lika bra som en riktig svensk, men jag är hedrad att höra så. :D

Och varsågod!


https://www.duolingo.com/profile/VivienLili

Hej! Tack så mycket for information! :)


https://www.duolingo.com/profile/Helmut83

Thanks a lot, Annie, very useful.


https://www.duolingo.com/profile/annie1258

You're welcome!

Learn Swedish in just 5 minutes a day. For free.