1. Forum
  2. >
  3. Subiect: Duolingo
  4. >
  5. Utilitatea lui Duolingo

https://www.duolingo.com/profile/D3XT3RY0NuT

Utilitatea lui Duolingo

Pentru limba română, clic aici!
For English, click here!
Pour le français, cliquez ici !


Ieri, 14 ianuarie 2020 am primit rezultatul de la examenul de franceză DELF, nivel B2 și am reușit să îl trec cu un punctaj de 81 din 100. Sunt foarte încântat de acest rezultat care îmi va permite să îmi continui studiile superioare în Franța. Pe această cale, vreau să mulțumesc companiei Duolingo pentru ajutorul oferit. Probabil vor fi persoane care vor spune că Duolingo nu poate decât să te ajute să atingi un nivel de începător, A1, maxim A2, și poate nu aș fi reușit să trec acest examen fără videoclipurile urmărite pe YouTube, fără citirea presei locale sau discuțiile cu nativi francezi în mediul online, dar Duolingo m-a ajutat să îmi stabilesc o rutină zilnică de învățat de 15-20 de minute și să descopăr frumusețea învățatului unei limbi străine. Așa că MULȚUMESC Duolingo pentru acest produs minunat și sper să continuați treaba fantastică în anii ce urmează. Următoarea oprire: nivelul C2. ;)


Mulțumesc pentru că ați citit acest articol! Dacă vreți să verificați experiența mea cu Duolingo, clic aici.

January 15, 2020

10 comentarii


https://www.duolingo.com/profile/9owls

Felicitări, mă bucur sincer pentru tine!


https://www.duolingo.com/profile/D3XT3RY0NuT

Mulțumesc mult de tot! :)


https://www.duolingo.com/profile/coto.i
  • 2380

Felicitări, D3XT3RY0NuT! Ai obținut un rezultat foarte bun - confirmarea faptului că rutina zilnică dă roade. Continuă și vei reuși!


https://www.duolingo.com/profile/Lawrencen150

Felicitări! Perseverenta este întotdeauna răsplătită. Este adevărat, că trebuie completat cu mai mult dacă vrei să avansezi, dar câteva lecții pe zi în Duolingo te ține motivat. Daca cauți ceva si mai incitant, încearcă acest site https://bit.ly/2rsA7R6.

Discuții conexe

Îmvață o limbă străină în numai 5 minute pe zi. Gratuit.