1. Forum
 2. >
 3. Onderwerp: Duolingo
 4. >
 5. Vervolgcursus Engels

https://www.duolingo.com/profile/Hetty220196

Vervolgcursus Engels

Hallo,

Ik ben ca een maand geleden aan de cursus Engels begonnen. Eerst met een proefperiode van 1 maand en na 2 weken heb ik een jaarabonnement genomen omdat ik de cursus leuk vind om te doen. Dit jaarabonnement van € 87,99 wordt de komende week geincasseerd. Helaas toen ik gisteren aardig wat uren aan mijn Engelese cursus had besteed en bij niveau 5 aankwam bleek de cursus hier te stoppen....... Hier ben ik natuurlijk van geschrokken want ik ga nu voor 1 jaar betalen terwijl ik blijkbaar klaar ben met deze cursus. Ik wist niet dat deze na 4 niveaus stopt. Wat nu? Ik zou heel graag in contact komen met iemand van Duolingo die mij kan helpen en hopelijk kan vertellen dat ik natuurlijk verder Engels kan leren op een hoger niveau en nog meer Engels kan leren dan dat ik tot nu toe gedaan heb. Wie kan mij helpen en vertellen hoe of wat.?

Hetty

March 1, 2020

5 opmerkingen


https://www.duolingo.com/profile/pentaan

Alle cursussen in Duolingo zijn gratis!
Echter vanuit het Nederlands kun je alleen Engels leren.

Hoe dan wel verder in Duolingo?

 • Start met de zogenaamde "reverse tree" de cursus "Dutch for English speakers".
  In deze cursus vertaal je veel meer van het Nederlands naar het Engels, de website is in het Engels en de cursus bevat 2x zoveel vaardigheden, lessen, zinnen en 1000 extra woorden.

 • De webversie (www.duolingo.com) in de browser van je smartphone, tablet of Pc is uitdagender dan de App, als je "use keyboard" selecteert onderin de lespagina i.p.v "use wordbanks".

 • Dit is de link naar de helptekst voor het selecteren van een nieuwe cursus
  https://support.duolingo.com/hc/en-us/articles/217005666-How-do-I-switch-my-Duolingo-course-language-
  Opmerking: Soms moet je op [+Add a Course] klikken om de cursussen te zien vanuit een andere basistaal.

Tips:


Andere talen kun je leren vanuit Engels en vanuit een aantal andere talen.
Overzicht:
https://www.duolingo.com/courses/all

En binnenkort waarschijnlijk ook "Duits vanuit het Nederlands"
https://incubator.duolingo.com/courses/de/nl-NL/status


https://www.duolingo.com/profile/Hetty220196

Heel hartelijk bedankt voor alle info. Ik ga er mee aan de gang .


https://www.duolingo.com/profile/pentaan

Graag gedaan en veel succes gewenst.

Hierbij de link naar de tips voor mijn favoriete leermethode in Duolingo
https://forum.duolingo.com/comment/36007469?comment_id=36007511


https://www.duolingo.com/profile/Atervanda

Beste Hetty,

Informatie over het opzeggen van je Duolingo Plus-abonnement vind je hier: https://support.duolingo.com/hc/nl/articles/115004068123-Hoe-zeg-ik-mijn-Duolingo-Plus-abonnement-op-. Informatie over een eventuele terugbetaling staat in dit artikel: https://support.duolingo.com/hc/nl/articles/115004068143-Hoe-vraag-ik-een-terugbetaling-aan-.

Merk op dat Duolingo gratis is: een Plus-abonnement betekent onder andere dat je geen advertenties te zien krijgt, en dat je lessen kunt downloaden voor offline gebruik, maar je krijgt geen extra content.

Je hebt de cursus Engels voor Nederlandstaligen voltooid. Het is op dit moment niet mogelijk om een hoger niveau Engels te halen met Duolingo, dat bedoeld is voor beginners. Ik raad je aan om, indien mogelijk, je Plus-abonnement op te zeggen en andere leermiddelen te raadplegen om je Engels naar een hoger niveau te halen.


https://www.duolingo.com/profile/Hetty220196

Ik heb hem nu opgezegd maar dan ben ik nog wel mijn gekd kwijt voor een heel jaar cursus want deze wordt al geincasseerd deze week..... Nu baal ik dubbel. Ik had dus helemaal niet hoeven betalen voor de cursus en de cursus is dus al ten einde voordat ik er voor betaal....... Het enige wat ik kan doen is nog een cusrsu duits gaan volgen want dat is de enige cusrsus die nog beschikbaar is voor mij. Ik wist helemaal niet dat de cursus gratis was. Ik heb ergens aangeklikt dat ik een maand op proef kon en hij kwam elke keer weer in beeld dat het goedkoper was om een 1-jarig abonnement te nemen ipv maandelijks te betalen... Voor de eerste maand had ik nl € 14,99 betaald.

Leer een taal in slechts 5 minuten per dag. Gratis.