"Tu le-ai citit?"
Traducere:Have you read them?
28 de comentariiAceastă discuție este blocată.
Daca duolingo nu este o aplicatie pentru incepatori ,si nu te invata ea toata engleza atunci de ce mai esti intrebat la inceput ,daca vrei sa inveti de la zero sau daca ai deja niste cunostinte ?....e clar ca sunt multe persoane care isi instaleaza aceasta aplicatie pentru ca este gratuita si eficienta pentru incepatori ..... XLR108 nu mai da raspunsuri impertinente !
Eu am învăţat foarte multe imi place... Nici eu nu înţeleg unele propoziții pentru ca inca nu am invatat gramatica.....dar pentru o singura fraza pe care nu o prea inteleg,nu inseamna ca trebuie sa ma opresc...o voi intelege...la un moment dat....si apropo pentru cine nu stie deloc engleza,te invata.....iar daca sti,ce mai cauti pe aici ?
746
Eu sunt super mulțumită de această aplicatie. Nu stiam decât doar cateva cuvinte, acum sunt as :)) nu credeam ca voi învăța vreodată, mai ales ca am o vârstă considerabilă... Mulțumesc duolingo!
Bună! Știu că anunțul meu este unul cam neadecvat pentru acest site de limbi străine, dar nu am alt loc unde să-mi promovez canalul de Youtube. https://www.youtube.com/user/rickianos0101