1. Forum
  2. >
  3. Subiect: Duolingo
  4. >
  5. Capitolul ``Realizari``

https://www.duolingo.com/profile/Viorica69117

Capitolul ``Realizari``

Buna, Poate cineva sa ma ajute sa depasesc unele dificultati pe care le intampin la capitolul Realizari, astfel: 1. Cum pot sa imi stabilesc clasamentul meu pentru a ajunge Invingator? 2. Cum pot sa ajung la 2000 de cuvinte noi pentru a fi Erudit? Am terminat cursul de limba engleza format din 5 niveluri si am realizat numai 1874 cuvinte din 2000. Exersez in continuare, repetand toate lectiile, dar nu mai apar cuvinte noi. Cum pot sa depasesc cele 1874 de cuvinte? Va multumesc.

March 12, 2020

4 comentarii


https://www.duolingo.com/profile/9owls
  1. Pentru a obține medalia ÎNVINGĂTOR, trebuie să termini in clasamentul săptămânal al ligii pe locul 1. Clasamentul se închide duminică noaptea la ora 0 GMT (ora 2 in România)

  2. La cursul de română-engleză NU poți obține realizarea ERUDIT, pentru că nu sunt 2000 de cuvinte in acest curs.
    Incearca să parcurgi cursul invers, română pt. vorbitorii de engleză, pentru că acesta este un curs mai lung, are peste 2000 de cuvinte.
    Este suficient să parcurgi cursul la nivelul 1, nu trebuie să fie la nivelul de 5 coroane.


https://www.duolingo.com/profile/Viorica69117

Multumesc foarte mult pentru raspuns, Marimama. Te rog sa imi mai spui, ce trebuie sa fac pentru a obtine realizarea LEGENDAR? Eu am crezut ca daca termini primul in clasamentul saptamanal vei deveni legendar. O zi buna.


https://www.duolingo.com/profile/9owls

Obtii medalia LEGENDAR, dacă esti invingator in ultima ligă, a zecea, numita "Diamant". În primele nouă ligi obtii INVINGATOR, daca termini pe locul 1 în oricare dintre ele.

Cele 10 ligi sunt: Bronze, Silver, Gold, Sapphire, Ruby, Emerald, Amethyst, Pearl, Obsidian and Diamond


https://www.duolingo.com/profile/Viorica69117

Multumesc foarte mult pentru amabilitate Marimama. Acum imi este totul clar. Daca voi mai avea neclaritati si voi apela la Forum, te rog sa ma ajuti cu raspunsurile tale. Cu bine.

Discuții conexe

Îmvață o limbă străină în numai 5 minute pe zi. Gratuit.