https://www.duolingo.com/profile/kiskiralyka

lefagyasztó

S.O.S. Kérlek segítsen valaki, hat tud. Pár hete beragadt a lefagyasztó gombom, és úgy is maradt. Nem lehet használni, hiába van sok lingotom. Pedig másra nemigen lehet ezeket használni. Egyik profilomon sem működik, sőt a mobilon sem. Két profilom van, az amin írok és a KaticaKiss1. Nem tudom mi a teendő, néha szeretném használni. Kedves Moderátorok kérlek benneteket, ha tudtok segítsetek!!!!!!!!!

March 15, 2020

7 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/9owls

Lehet, hogy mióta utoljára megvetted a fagyasztót, nem hagytál ki egy napot sem. Azért mind azt írja, hogy beszerezted.

Írtam az előbb a másik bejegyzésedhez is: hagyj ki egy napot ezen a profilon és nézd meg a következő nap, hogy mit ír a fagyasztónál.

Ha elhasználja a fagyasztódat, azt kell majd írja a BESZEREZTED helyett, hogy SZEREZD BE.


https://www.duolingo.com/profile/kiskiralyka

Marimama. Köszi a választ, de lehet, hogy megint elveszítem ezt a nehezen megszerzett 24 napomat is, mint az előző 400-at. Kockáztassak?? Általában a vállalt 30 pontot mindig megcsinálom, de néha jó lenne szabin lenni.


https://www.duolingo.com/profile/9owls

Annál a 400 napos szériánál nehéz helyzetben voltál, de a másik profilodon még a kórházban is meg tudtad tartani telefonon a szériádat. Nem volt könnyű.

Lehet, jobb lenne a vállalt pontokat 30-ról lecsökkenteni 10-re, akkor egy lecke is elég. Attól még teljesíthetsz 100 pontot is, amikor több időd van.


https://www.duolingo.com/profile/kiskiralyka

Oké, megkockáztatom a 24 napomat. Majd meglátjuk mit tesz a Duo. Csak azt nem értem, hogy moderátorok minek vannak, nem olvassák el amit üzenünk nekik? Gondolom ők fognak össze egy csapatot, de a gondjaikat is meg kellene válaszolniuk. Vagy rosszul gondolom? Ha te nem lennél, nagyon sok tanuló segítség nélkül maradna. Kíváncsi vagyok, mert a katicabogárral is ez a helyzet, és ott azért már az egy év felé haladok. Köszi


https://www.duolingo.com/profile/9owls

Válaszolt neked jzsuzsi moderátor is egy pár nappal ezelőtt, amikor a lefagyasztóról kérdeztél.
Nagyjából ugyanazt mondta, amit én: a BESZEREZTED azt jelenti, hogy egy napot kihagyhatsz. Akkor fog elhasználódni és utána tudod megint megvenni. Ha ma kihagyod a napot, akkor holnap még megmarad a szériád, de megváltozik a lefagyasztónál a cimke. Akkor megint meg tudod venni, és addig mind BESZEREZTED lesz megint, amíg ki nem hagysz egy napot. Csak arra kell vigyázni, hogy ne maradjon ki két nap egymás után.


https://www.duolingo.com/profile/kiskiralyka

Oké, köszönöm a segítségeteket. Tényleg igazatok volt, nem vesztettem el a napjaimat, és a fagyasztó is visszaállt a helyére. Most néztem meg a profilomat. Akkor a másik profilnál is megpróbálom megcsinálni, nem fogom elveszteni a pontjaimat. Elnézést kérek jzsuzsitól, hogy piszkáltam a moderátorokat, nem akartam megbántani senkit, és ő is igazán segíteni akart, de nem akartam kockáztatni. Nem tudtam, hogy ilyen hosszú ideig működik a fagyasztó. Köszönöm még egyszer nektek!!!


https://www.duolingo.com/profile/9owls

Jó, hogy most már legalább ezért nem kell aggódnod. Kellemes időtöltést a Duóval!

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.