1. Forum
  2. >
  3. Onderwerp: Duolingo
  4. >
  5. De cursus Duits voor Nederlan…

https://www.duolingo.com/profile/christian

De cursus Duits voor Nederlandstaligen is in bèta!

Hoera! Eindelijk is de cursus Duits voor Nederlandstaligen in bèta! Wij, het Duits<-Nederlands Team zijn ontzettend blij en dankbaar dat we deze kans hebben gekregen. We zijn ook erg blij met jullie geduld!

De cursus is in bèta, wat betekent dat we nog zeker niet klaar zijn. Er zullen nog vertalingen missen, of kleine schoonheidsfoutjes in de cursus zitten. Hierbij hebben we uiteraard jullie hulp nodig. Als je een zin tegenkomt die niet klopt, of als jij denkt dat jouw vertaling juist is terwijl deze fout gerekend wordt, kun je op de rapporteren knop klikken. De discussieforums zijn bedoeld voor vragen, niet voor missende vertalingen!

Het duurt even voordat nieuwe vertalingen zichtbaar worden in de cursus. Als je een alternatieve vertaling stuurt via de rapporteren knop, en we voegen deze vertaling toe én je krijgt een e-mail, kan het nog een week of langer duren voordat de alternatieve vertaling daadwerkelijk geaccepteerd wordt in de cursus. Wees dus geduldig! :)

Net zoals in elke andere cursus op Duolingo, maken wij ook gebruik van een text-to-speech programma voor de uitspraak. Het is dus een computer die de zinnen en woorden uitspreekt. Het kan hierbij voorkomen dat een uitspraak niet helemaal juist is. Helaas kunnen wij daar als team niets aan veranderen.

Op dit moment is de cursus bedoeld om je op A1 niveau te brengen. Dat houdt in dat het een beginnerscursus is. Er zijn plannen om de cursus uit te breiden, maar dat heeft meer tijd nodig. De cursus is voor velen dus iets aan de korte kant, maar heb geduld! We gaan hard aan de slag voor meer! :)

Heel veel plezier en succes met leren!

Team Duits-Nederlands Astridvc4, Christian, Davidvdb, Kai_E, Pschatten, Sarefo, SvenDK en xMerrie

Volg deze link om met de cursus te beginnen.

March 19, 2020

2 opmerkingen


https://www.duolingo.com/profile/Rickve

Dankjewel. Heb er op zitten wachten.

Learn a language in just 5 minutes a day. For free.