1. Forum
  2. >
  3. Onderwerp: Duolingo
  4. >
  5. COVID-19 en Duolingo

https://www.duolingo.com/profile/xMerrie

COVID-19 en Duolingo

Vertaalde mededeling van KevinR86. Je kunt het originele bericht (in het Engels) hier vinden: https://forum.duolingo.com/comment/37177899


Duolingo is een gemeenschap die wereldwijd reikt, met gebruikers over de hele wereld die een taal leren.

Tijdens deze periode willen we graag iedereen aanmoedigen om geïnformeerd te blijven over het virus, door betrouwbare informatie van je respectievelijke gezondheidsinstanties en nationale autoriteiten tot je te nemen, terwijl je de nodige stappen onderneemt om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.

Ik wil ook graag de moderator daKanga bedanken voor zijn/haar behulpzame bericht over dit onderwerp, dat eerder is geplaatst.

Wat betekent dit voor de onderwerpen die hier geplaatst worden?

Zoals je misschien wel gemerkt hebt, worden er verscheidene berichten geplaatst over dit onderwerp; echter, dit bericht zal dienen als de gecentraliseerde discussie.

We moedigen gebruikers aan om geen negatief gedrag te vertonen in andere discussies over dit onderwerp, maar in plaats daarvan deze berichten te downvoten, omdat dit een warboel aan berichten voorkomt.

Het is van belang dat we vriendelijk en begripvol zijn naar degene die oprecht bezorgd zijn en berichten plaatsen over dit onderwerp. Wees respectvol, en volg simpelweg de suggesties die hierboven genoemd zijn.

Officiële discussies worden spoedig geplaatst in andere algemene talen forums, vertaald in hun respectievelijke oorspronkelijke talen.

Als laatste hopen we dat ieder lid van onze gemeenschap veilig blijft.

March 20, 2020

0 opmerkingen

Learn a language in just 5 minutes a day. For free.