1. Forum
  2. >
  3. Onderwerp: Duolingo
  4. >
  5. Aan iedereen die al wat Engel…

https://www.duolingo.com/profile/davidvdb

Aan iedereen die al wat Engels kan...

Het geweldige Engels-Nederlandse team is klaar met de Nederlandse cursus voor Engelstaligen! Ik kan jullie aanraden om, als jullie toch al een groot deel van de cursus/heel de cursus doorlopen hebben, de omgekeerde cursus te proberen. Het zou iedereen helpen: het is een extra oefening voor jullie om het Engels te leren, en zo kunnen jullie ook helpen de fouten eruit te halen (door op de "report"-knop te klikken, om ook die cursus (minstens) even goed te maken als deze.

Dank u!

July 17, 2014

7 opmerkingen


https://www.duolingo.com/profile/FalstafSirJohn

Wil graag meedoen. Moet ik dan een nieuw account aanmaken?


https://www.duolingo.com/profile/jactoe

Wil meedoen, waar vind ik de "report-knop"


https://www.duolingo.com/profile/thehumansays...

Dat is een heel goed idee! Zal ik zeker doen. Maakt het uit of ik de placement test doe of hebben jullie liever dat ik begin bij het begin om zoveel mogelijk fouten op te sporen?


https://www.duolingo.com/profile/davidvdb

Nu maakt het eigenlijk niet zoveel meer uit wat je doet :) De cursus is al uit de bèta-fase; de meeste fouten zijn er al uitgehaald. Doe wat je zelf denkt het beste te zijn voor jou :)


https://www.duolingo.com/profile/jaimm1

Kan ik meedoen, hoe moet dat dan?


https://www.duolingo.com/profile/davidvdb

Hallo Jaimm! Dit is een post van vier jaar geleden, toen de cursus Nederlands voor Engelstaligen nog nieuw was. Als je erin geïnteresseerd bent om de cursus uit te proberen, kan je hier klikken. Onthoud wel dat dit een cursus is die gericht is op mensen die Nederlands leren, en ik raad aan om eerst de cursus die je nu al gebruikt (Engels voor Nederlandstaligen) af te werken. Later kan je dan, als je wil, de andere cursus eens uitproberen, want je zal er veel nieuwe Engelse woorden tegenkomen. :)

Leer een taal in slechts 5 minuten per dag. Gratis.