https://www.duolingo.com/Sendell

Small bug report

Recently I'm noticing a small bug when answering questions. Not sure it was always there or not.

Situation that causes the behaviour: - 3 pictures are shown and you have to choose one. - Sometimes the 1/2/3 keys do not work, I suspect it has something to do with focus. - I think it happens when I used the mouse to click continue on the previous question.

So to try and get the focus correct I press TAB once.

Now the 1/2/3 keys work. Well, they seem to work: my answer turns green to mark it selected. Since it seems selected I can press ENTER to continue.

But it's always a false answer. Looks like Duolingo forgot my answer. (And yes I answered correct)

Selecting the answer directly with the mouse and then ENTER to continue does not give any problems.

May 15, 2013

3 Comments


https://www.duolingo.com/karint
  • 1246

Could you let us know what browser you use? Also, do you have any plugins for that browser active? Thanks!

May 15, 2013

https://www.duolingo.com/Sendell

My environment at work: Windows 7 Professional - 64bit Until yesterday Firefox 20.1, I just upgraded to 21 and will let you know if I can reproduce it again.

plugins: Adblock Plus 2.2.4 Tab Mix Plus 0.4.1.0

Other special thing is that I access it via Remote desktop from another win7 machine

That being said, I think (not 100% sure) I have also seen it on my home PC (Ubuntu+firefox).

May 16, 2013

https://www.duolingo.com/kristinemc

Moving this into the troubleshooting discussion :)

May 16, 2013
Learn a language in just 5 minutes a day. For free.