1. Forum
  2. >
  3. Subiect: English
  4. >
  5. Nu merge butonul de FBook.

https://www.duolingo.com/profile/magicfiresnake

Nu merge butonul de FBook.

Am avut onoarea sa termin arborele de engleza. Stiu binisor engleza, era doar o chestiunde de timp. Cu germana ma lupt de mai bine de un an, dar am pornit de la zero. Multumesc echipei bantuite de fantome si personalitati glorioase.

Sa revin la titlu...in pagina de felicitare din final, sunt doua butoane pentru "Share" - "Distribuie". Cel de Twitter functioneaza, cel de Facebook nu. Verificati va rog.

Cu respect, Firesnake.

August 9, 2014

3 comentarii


https://www.duolingo.com/profile/fantomitzah

Se pare că a mai avut cineva problema asta și a postat (acum vreo 6 luni...) aici. Pune un răspuns acolo, poate o mai aduci în atenția celor din staff. (I-am scris și eu direct cuiva din staff, dacă primesc vreun răspuns concret te anunț.)

Felicitări pentru terminarea arborelui de engleză!
Echipa bântuită de fantome și personalități glorioase” îți mulțumește. :-)
Spor la arborele de germană, să-l învingi și pe acela!


https://www.duolingo.com/profile/magicfiresnake

Nu pot pune un răspuns "acolo" pentru că vorbim de ecranul de tip pop-up care apare ca să-ți confirme realizarea. Deci nu e o întrebare la care să pot raporta o problemă. Apropos, am raportat multe erori pe parcurs. Și m-a surprins tăcerea de pe zona de discuții, mai ales în partea a doua a arborelui. Asta cel puțin comparativ cu germana. Spor la succese!


https://www.duolingo.com/profile/fantomitzah

Tu la care ”realizare”/”terminare” te referi? Alta decât cea a arborelui?

Prin ”zona de discuții” te referi la forum?
Eu personal intru zilnic aici și verific mesajele. Uneori se mai întâmplă să scap câte unul (sau există cazuri când nu mi se afișează unele discuții noi în listă, nu știu de ce). Dar dacă există/am un răspuns clar la o anumită întrebare, atunci îl ofer. În alte cazuri, vreau să aflu și alte păreri. Scopul forumului e ca cei mai avansați într-o anumită limbă să-i ajute pe cei începători. Ei bine, cu părere de rău spun că nu văd absolut pe nimeni care să se înghesuie să clarifice astfel de întrebări în mod constant, ci doar ocazional (spre deosebire de alte cursuri, unde sunt mult mai mulți utilizatori dornici să ajute).
Iar scopul butonului de raport este doar să raportați erori și soluții lipsă, dar și acolo rapoartele valide sunt îngropate printre multe altele nevalide (sau de tip ”altă eroare” pe care momentan nu le vedem ca text, ci doar câte sunt). Dacă trebuie să dau zeci de clickuri până să găsesc unul cu o soluție lipsă ca să o adaug, atunci e clar că voi face asta mai rar decât dacă aș avea în listă doar mesaje valide și le-aș rezolva repede.

Învață limba engleză în numai 5 minute pe zi. Gratuit.