Viccesek ezek a kérdések amikor minden válasz helyes
Tudom szerintem is
ez könnyü
tényleg
valóban
Tényleg az ! :-)
nem nehéz
Én véletlenül többes számban írtam le, mert csak kb 2 szer láttam a szót én nem tudtam megjegyezni...
Ezért kell megtanulni... :)
Éjszaka van, nem fogom hallgatni hogy mit mondd mert mások itt alszanak De a kihagyás gombra nyomva életet vesztettem
A beállításoknál ki tudod kapcsolni a hangszórót. Én is így csinálom... : )
Ugyan az mind kettő miért nem fogadja el?
Azt mondja, hogy írd be amit hallasz! Beírom hogy woman es azt mondja hogy nem jo mert a fordítás nő!
Blint182941 ,a többes számnál úgy írja ,hogy women és úgy mondja,hogy wimin :-)
A Nő-nél jobban felviszi! ^^ de nő-nél kb. 5pontot. Legalábbis szerintem! Mert én kiprobáltam és egy picit jobban felment! :3
Azt kell írni hogy Nő nem nő mert nagy betű
egy nő
Ja
Én azt hallotam hogy a woman!!!
Roszat irtál
Nekem úgy hangzott, hogy "momen". Azt hittem csak elhallgatja a t betűt, és akkor "moment", bár a kezdőnél nem hiszem hogy van...
Hiba nélkül csináltam és mégis levont egy pontot,milyen szisztéma ez? Ez az amerikai stílus!
Nem fogadja el a Women-t! Nem enged tovább!
Azért nem fogadja el, mert a Women a többeszszám. Egyes számban Woman.
Egyszerűen érthetetlen, mert elvitt folyamatos 156 napomat és lenullázott, pedig elvégeztem a napi vállalásomat!!!!!!!!
Megint levont egy pontot indokolatlanul! Komolytalan egy bagázs!!!
Beírtam, hogy woman, erre kijavítja, hogy nem jó, mert a helyes válasz az , hogy woman. Miért???????
Most direkt hibáztam, jogos a pont levonás!
Irom a helyes választ és nem enged tovább!
jógtalanul vont le egy pontot!
Hibátlan és mégis levonja a pontot ,ki ezért a felkelős ? Süketek párharca!
férgek!
Igen nagyon könnyű!!!
Yes very easy!!!
Woman
Azt mondja hogy women nem azt hogy woman és ezért lett rossz. Tudom hogy nem a kielytésre kell figyelni de ez így van!!!
Azt mondtam hogy:Rudi malac újra száguld és elfogadta
Jól írtam és helytelennek hozta ki. Elvett egy élezet
Nő
Van amit nem fogad el pedig helyes a beíràs!
Írd be az angol szöveget amit hallasz ! Women ! Nem az volt a feladat hogy forditsd le a szöveget amit hallasz!!!!!
Ez szerintem jelenti kéne hogy GYORSAN azt irtam be hogy wokan és elfogadta ez mi????