Kurs francuskiego
- 8
- 2
Witam, czy byłby ktoś zainteresowany pomocą w zrobieniu kursu francuskiego dla osób, które mówią tylko po polsku? Znacznie ułatwiłoby to sprawę.
20 komentarzy
- 13
- 11
- 8
- 7
- 6
- 5
- 2
Moge pomoc w tworzeniu kursu ( mowie biegle po francusku) tylko potrzebowalbym jeszcze kilku osob..
- 22
- 5
też jestem zainteresowany nauką francuzkiego łatwiej będzie okazywać zainteresowanie dodając (pod tym komentarzem) strzałki w góre (coś jak głosowanie) :-)
- 20
- 19
- 17
- 14
- 12
- 8
- 3
Witaj. Zapisałam się aby pomóc w zbudowaniu kursu polskiego dla mówiących po francusku, ale nigdy nie dostałam odpowiedzi!
- 11
Witam, popieram pomysł. Ja rownież uczyłem się j. francuskiego też ponad 20 lat temu i niewiele pamiętam, ale chętnie wróciłbym do jego nauki poprzez platformę Duolingo. Rownież służę wsparciem duchowym i w miarę możliwości tym co pamiętam.
- 9
- 9
- 5
- 4
- 2
Chętnie, jestem zainteresowana językiem biznesowym. Mogę ewentualnie wspierać projekt tłumacząc z platformy biznesowej w języku niemieckim na francuski, jeśli to cokolwiek usprawni.
- 10
- 4
Chciałabym się uczyć tego języka, przełączanie się ciągle z jednego języka na drugi, i uczenie się po angielsku jest bardzo (bardzo) męczące.
Ale chociaż marzę o tworzeniu kursów, jedyny język w którym płynnie mówię to polski :-)
Zastanawiam się dlaczego nie ma jeszcze j.francuskiego??? Po długiej nauce (English) chciałabym również przypomnieć sobie ten wspaniały romański język (uczyłam go się tylko w liceum -chyba 30 lat temu) i jestem zainteresowana.i co mam zrobić??? czekać!!! gdzie się zalogować,aby jak najszbciej zacząć
- 24
- 12
- 11
- 10
- 4
- 2
- 346
Duolingo aktualnie skupia się głównie na kursach angielskiego dla krajów azjatyckich i afrykańskich, także w najbliższym czasie(powiedzmy rok+) nie ma raczej nadziei na nowe kursy dla mówiących po polsku.
Osobiście, stawiałbym również na to, że na francuski przyjdzie poczekać jeszcze dłużej – myślę że na pierwszy ogień pójdzie niemiecki, gdy Duo wróci do tematu kursów dla mówiących po polsku, niemniej to tylko moje przeczucie.
- 19
- 8
- 3
- 2
Czy rzeczywiście nie można nic przyśpieszyć? Wydaje się, że skoro jest zainteresowanie nauką języka to i powinien pojawić się odzew ze strony deweloperów Duolingo. Pytanie tylko jak dużo tych chętnych musi być.