1. Forum
  2. >
  3. Onderwerp: Duolingo
  4. >
  5. Nieuwe Talen voor Nederlanders

https://www.duolingo.com/profile/MeyerLucas

Nieuwe Talen voor Nederlanders

Weet iemand wanneer er nieuwe talen komen voor Nederlanders?

September 27, 2014

18 opmerkingen
Deze discussie is gesloten.


https://www.duolingo.com/profile/Rhynn

Op het moment zijn er nog geen andere talen voor Nederlanders in ontwikkeling. Maar zodra je vindt dat je Engels op een behoorlijk niveau is kun je uiteraard Duolingo's cursussen voor Engelstaligen proberen! Goed voor het oefenen van je Engels én de andere taal.


https://www.duolingo.com/profile/CuteFlyingKitty

Hoewel ik het fijn zou vinden als het in het Nederlands was, klopt het wel dat het je Engels sterker maakt. Daarom doe ik eerst Engels en daarna pas Frans. :)


https://www.duolingo.com/profile/MeyerLucas

@Lavinae Werken jullie aan een nieuwe taal voor Nederlanders? Dat zou erg leuk zijn! Ik zit nu in de 2e en als Frans en Duits zouden komen zou dat erg handig zijn!


https://www.duolingo.com/profile/Lavinae

Beste Lucas,

Zie Rhynn's antwoord hier beneden. :)

Duolingo blijft zich ontwikkelen en misschien zien we over een tijdje wel andere taalcombinaties met het Nederlands. Nu worden er inderdaad nog geen aanstalten gemaakt om andere Nederlandse cursussen te introduceren.


https://www.duolingo.com/profile/ceweeda

Hoeft volgens mij niet lastig te zijn. Bijvoorbeeld Spaans naar Engels en dan Engels naar Nederlads. De basis is er al! Ik wil best helpen, als daar behoefte aan is. Lijkt me leuk!


https://www.duolingo.com/profile/Lavinae

Duolingo is een bedrijf en moet energie, tijd en manschappen inzetten om de cursussen in elkaar te zetten. Dit moet je niet onderschatten. Vrijwilligers worden op veel manieren ondersteund. Ook moeten de mensen die zich aanmelden helemaal tweetalig zijn in de desbetreffende talen.

Diegenen die inderdaad echt tweetalig zijn en mee willen werken kunnen zich aanmelden via de incubator website, incubator.duolingo.com.


https://www.duolingo.com/profile/JohanEdward.

Zeg, waarom vraag je niet je leraaren om vrijwilliger te worden voor duolingo? Ze hebben veel passie met hun talen. ( Denk ik. )


https://www.duolingo.com/profile/NickeyVoss

Ja dat zou super zijn, ik zit in de eerste. Ik wil graag Spaans leren..


https://www.duolingo.com/profile/M.artine

Dit zou inderdaad in de middelbare school een uitkomst zijn! Vooral als je niet hoeft te vertalen in het Engels maar ook echt in het Nederlands. Veel middelbare scholieren hebben het Engels nog niet zo onder de knie dat ze het als 2e taal kunnen gebruiken. Als het zover is, MeyerLucas & NickeyVoss, zeg het dan voort! Het lijkt me een makkelijke manier om de nieuwe taal te leren. Veel leuker dan uit een tekstboek.


https://www.duolingo.com/profile/nassreddin2

ik vind dat Frans en Spaans in ontwikkeling moet komen maar ja.... ik probeer er 1 te maken maar ik krijg niets terug


https://www.duolingo.com/profile/Aike7

Hopelijk snel.


https://www.duolingo.com/profile/wv33

https://www.duolingo.com/comment/24297077

Ik wil een cursus Fries voor Nederlandstaligen opzetten. Zijn er mensen die interesse hebben om hieraan mee te werken?


https://www.duolingo.com/profile/Dio2306

Het wordt inderdaad wel tijd dat ze nieuwe talen aanmaken. Maar direct hebben ze meer aandacht om te bedenken welke taal ze eerst gaan vertalen dan de taal te vertalen. LOL


https://www.duolingo.com/profile/VeraMajoor

het is inderdaad sowieso leuker want ik heb op de basisschool extra werk gehad met onder andere Spaans erin en dat was echt OERRRSAAI uit dat schrift!


https://www.duolingo.com/profile/laurensvdt

beste allemaal, ik zit al in groep 8 en kan nog niet goed Engels en duolingo is de perfecte site ervoor maar ik moet helemaal bij boy en eat enzovoort kan je ook zorgen dat je iets verder zit want anders uurt het echt te lang {ik heb pas eind groep 7 engels geleerd met take it easy super slecht} @lavinae


https://www.duolingo.com/profile/VeraMajoor

om verder te komen moet je eigenlijk 'gewoon' (ook al is het voor jou misschien niet zo gewoon) oefenen, oefenen en nog eens oefenen. ik zit in de 1e op de middelbare school en ik kan je ook garanderen dat je daar veel beter engels zult krijgen.

Leer een taal in slechts 5 minuten per dag. Gratis.