1. Forum
  2. >
  3. Subiect: English
  4. >
  5. Ai învins arborele de Engleză…

https://www.duolingo.com/profile/yioannh

Ai învins arborele de Engleză!...

Felicitari tuturor celor care au facut posibil acest curs!

September 29, 2014

11 comentarii


https://www.duolingo.com/profile/yioannh

Greu nu a fost, nu eram strain de engleza nici la inceputul cursului, in sensul in care stateam destul de bine la capitolul vocabular. Dar la capitolul gramatica nu stateam bine deloc. Acum e mult mai bine si pe partea de gramatica. De exemplu in sfarsit am inteles si eu cand se folosesc formele "Simple Past" si "Past Perfect" a verbelor iregulate. Ce ar face Duolingo mult mai bun? Mai multe cuvinte si expresii uzuale. Pentru a vorbi intr-o anumita limba rezonabil, cred ca ar trebui sa cunosti cel putin 5000 cuvinte, multe expresii uzuale, si gramatica aferenta. Oricum ar fi , consider Duolingo cea mai buna platforma online pe care se poate incepe invatarea unei limbi straine GRATIS.


https://www.duolingo.com/profile/GheorgheBB

Salut.Felicitari pentru terminarea arborelui :D :D...daca nu te superi,poti spune cate cuvinte are tot arborele? :P


https://www.duolingo.com/profile/yioannh

1397 cuvinte imi afiseaza


https://www.duolingo.com/profile/Dementu

Foarte bine! 1 lingot for you too! :)


https://www.duolingo.com/profile/fantomitzah

Felicitări pentru terminarea arborelui! :)
A fost greu? Ai ceva impresii, sfaturi pentru alți cursanti? Apropo de discuția de aici.


https://www.duolingo.com/profile/cmlrd

Am invins si eu arborele de engleza!


https://www.duolingo.com/profile/Dementu

Bravo! You have a lingot de la mine! :)


https://www.duolingo.com/profile/Simeona2

Heheeeeee!... astazi am terminat si eu de parcurs arborele de engleza. Sunt bucuroasa pentru asta si folosesc acest prilej sa multumesc tuturor celor care au lucrat la acest curs. Pentru prima data invatarea limbii engleze mi se pare usoara si placuta. Simt cum progresez fara sa obosesc si fecare pas imi bucura sufletul. Sigur, parcurgerea arborelui este doar incurajarea de a merge mai departe, pana la nivelul maxim de curs (25, am inteles ca e)... si nivelul maxim de traducere (am vazut chiar 53). Deci, avem cale lunga de mers impreuna. In alta ordine de idei, cred ca aceasta metoda de invatare ar putea fi extinsa si pentru alte stiinte si m-as bucura sa vad o asemenea initiativa. Va multumesc din nou si va doresc bucurii si spor in toate cele bune!


https://www.duolingo.com/profile/Katia970157

Am învins arborele de engleză și am primit bufnița aurie! Pentru mine a fost mai greu cu gramatica. O platformă foarte bună, unde înveți fără să te plictisești. Felicitări celor care au făcut posibil acest lucru! Urmează să mai consolidez unele cunoștințe, apoi cred că îl voi reface, într-un ritm mai alert.


https://www.duolingo.com/profile/GGIFEI

Multumesc celor care au facut posibila aceasta platforma gratuita de invatare a limbii engleze ! Am invins arborele de engleza si acum intru zilnic si incerc sa imbunatatesc viteza de raspuns. Cu voi invatarea acestei limbi a fost mai frumoasa !


https://www.duolingo.com/profile/Tureac

Este o bătălie câștigată, nu însă și războiul de stăpânire a limbii engleze.

Învață limba engleză în numai 5 minute pe zi. Gratuit.