1. Fórum
  2. >
  3. Téma: Troubleshooting
  4. >
  5. Leckeszám változása platformo…

https://www.duolingo.com/profile/magam88

Leckeszám változása platformok között

Az panaszom több platformon használom ezt a remek programot Androidon és Web-es verziókat de a leckék száma megváltozott a két rendszer között. A Web-es verzióban megnőtt a feladtok száma.

October 1, 2014

2 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/Handsuplaci

Erről pont most olvastam egyik fórumtémában, ahol egy német leckét gyakorló srác írt ugyanerről az észrevételéről.

Én most futottam bele egy ilyen helyzetbe.. A weben ma nekikezdtem a Határozók szintfelmérőjének, amit sikeresen elvégeztem.. Ezután felbuzdulva egyesével mentem végig a 9 leckén. A pontok csak gyűlnek itt a webes verzióban. De mikor megnyitottam az androidos applikációt, ott látom, hogy 8 lecke van csak a Határozókból.. Sőt, nem enged tovább menni a következő leckékre, pedig itt a weben mindent megoldottam.

Most gondolom várnom kell egy kicsit, hátha történik valami szinkronizáció a mobil verzió és a webes között és enged tovább mobilon tanulni. Ha nem enged, akkor nincs más hátra mint mobilon végigmenni újra a 8 leckén? ( A pontszámok se stimmelnek ebből kifolyólag. Mobilon szerintem a tegnapi pontszámomat mutatja, még a webes tanulás előttről.)

Update: Megtaláltam a problémámra a megoldást egy régebbi fórumtémában. ( A mobilon ki-illetve be kellett jelentkeznem újra.)


https://www.duolingo.com/profile/magam88

Köszönöm a segitségedet de sajnos ez a megoldás nem működött

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.