1. Forum
  2. >
  3. Subiect: Duolingo
  4. >
  5. serie de zile şi număr de pun…

https://www.duolingo.com/profile/Gabriel_66

serie de zile şi număr de puncte stabilite ca obiectiv

Dacă am o serie de "X" zile şi stabilesc un obiectiv de "Y" puncte iar într-o zi, deşi exersrez, nu ating obiectivul, pierd seria de zile acumulate până în acel moment pentru că nu am atins obiectivul numărului de puncte? Mie aşa mi s-a întâmplat... Mulţumesc.

October 10, 2014

6 comentarii


https://www.duolingo.com/profile/fantomitzah

Da, pierzi seria daca nu atingi obiectivul pe care ti l-ai setat.


https://www.duolingo.com/profile/Gabriel_66

Mulţumesc pentru răspuns. Punctele contează mai puţin dar am observat fenomenul aşa, ca amuzament. Oricum, mulţumiri pentru site. De "n" ori în viaţă, până acum, am început să învăţ engleza dar niciodată nu am găsit o metodă care să mă şi bucure învăţând. Păcatul metodelor de învăţare a unei limbi străine, la noi cel puţin, cred că este acela că din bucuria descoperirii a ceva nou fac un chin, o corvoadă, astfel că acumularea de cunoştinţe ajunge să devină aproape imposibilă. Cu Duolingo, pentru prima dată mă bucur de fiecare minut pe care pot să-l petrec pe site şi simt, de la o zi la alta, cum învăţ, cum mi se aşează în cap lucruri, reguli, cuvinte, expresii, cum mi se aşează în cap noua limbă. Aştept şi alte cursuri pentru vorbitorii de română, dacă nu, după ce-l voi epuiza pe acesta voi încerca alte cursuri din poziţia celui care va stpâni engleza. Încă o dată, mii de mulţumiri!


https://www.duolingo.com/profile/ana854416

Sunt ,Adela ... cu o serie de 58 de zile... si nu mai găsesc pagina in care exersez. Va rog ajutati-ma sa-mi continui exescitiile. Multumesc anticipat.


https://www.duolingo.com/profile/AMDJ223

Pot sa-mi vars si eu nervii aici? Deci, prin urmare, daca am avut obiectivul ala setat si am uitat sa intru sa repet, nu mai conteaza ca am avut Streak Freeze? Ca eu cam asa cred ca am patit, din moment ce vad 0 acolo la seria de zile. N-am avut ce face, clar :)


https://www.duolingo.com/profile/Gabriel_66

Da, se pare că nu prea ai ce face... pierzi.


https://www.duolingo.com/profile/ana854416

Si eu am pierdut... am fost in vacanta si nu am avut internet acolo... Acuma ,,,, de ce este asa de important sa am multe zile ,,,.? Se pare ca ceace este important,,, e sa exersam ,,,,mereu .... daca putem. Nu?!.

Îmvață o limbă străină în numai 5 minute pe zi. Gratuit.