https://www.duolingo.com/profile/zsalica

Kérdés

Felvettem a mai napon a spanyol nyelvet angolul tudoknak cimű tanfolyamot és a nevem mellett nem jelent meg a másik tanult nyelv ikonja. Ha át akarok váltani a tanfolyamok között akkor mindig ujra és ujra fel kell vennem a másik tanfolyamot. Nem megy ez egyszerűbben? Lehet, hogy én csinálok valamit rosszul. Valamit nem jelöltem be? Nem jól állitottam be? Vagy mi?

October 24, 2014

4 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/FatiaNegra00

Hányas szintű vagy? Nekem is csak a második szint után írta ki.


https://www.duolingo.com/profile/maricusi

Nem teljesen idevágó kérdés, de ha válaszolsz rá megköszönöm. Kíváncsiságból meg akarom nézni a német nyelvtanfolyamot, de nem biztos, hogy fogok vele hosszabb távon foglalkozni. Az lenne a kérdésem, hogy a szériát nyelvenként külön nézi, vagy minden felvett nyelvből minden nap teljesíteni kell ahhoz, hogy megmaradjon a szériám?


https://www.duolingo.com/profile/FatiaNegra00

Egy szériád van az egész Duo-n, és nem muszáj minden nap teljesítened az összes nyelvedből, hogy megmaradjon a szériád.


https://www.duolingo.com/profile/Handsuplaci

Szia! Csak a saját tapasztalatomról számolhatok be, nem tudom van-e egyszerűbb módja is..

Szóval amikor én kiválasztottam, hogy angolról akarok németet tanulni (csináltam pár leckét azóta) és most hogy megjelent a svéd nyelv is a bétában ( ezt is kiválasztottam és elvégeztem az alapokat) azóta én könnyedén tudok a két nyelv között váltani így: Fent van a nevem az első sorban a lingot és a (minek nevezzem?!) lángocska. Az mellett balra a zászló és amikor arra rákattintok, akkor megjelenik a svéd és a német is. Viszont az angol nem... Szerintem azért nem jelenik meg az angol mert az a magyarról angolra csoportban van és nem az angolról egyéb nyelvekre.

Amikor minden nap visszatérek az angol ismétlésre, mindig a beállításoknál szoktam váltani.

Üdv

Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.