https://www.duolingo.com/profile/CorneliaIonescu

nedumeriri

1/ No one has called him today Eu am tradus " nu l-a sunat nimeni astazi " considerat gresit, in timp ce "nimeni nu l-a sunat astazi" este considerat corect. De ce? 2/ Eu am crezut ca esti doctor. " I thought you were a doctor" este considerat correct, in timp ce eu traduc considerat incorrect " I thought you are a doctor" De ce? Multumiri anticipate daca cineva imi explica unde gresesc.

December 6, 2014

3 comentarii


https://www.duolingo.com/profile/Silviu2002

Mai sunt destule lucruri de facut in modulul de Limba Romana. Pentru a ajuta insa la indreptarea acestor probleme, daca lucrati pe PC puteti folosi optiunea de raportare a problemei. Daca insa lucrati pe IOS sau Android si vreti cu adevarat sa contributi la indreptarea lucrurilor, le puteti nota undeva si le transmiteti unuia dintre cei patru mari oameni cu suflet care au construit de la zero fara remunerare acest modul. Personal nu-i cunosc pe niciunul dintrei ei dar au toata admiratia mea ptr lucrul maret pe care l-au facut. Daca un grup de oameni cu suflet au ajutat la construirea acestui modul facand posibila invatarea limbii engleze de catre oricine( pana si eu la varsta mea!) si vorbesc aici inclusiv de Ashton Kutcher care a sustinut material acest proiect la nivel mondial, la noi nu s-a gandit nimeni sa recompenseze acesti oameni, nici cei din clasa politica dandu-le un titlu ceva treaba ce nu costa nimic, nici popularizati in faimoasa media romaneasca care are alte griji, nici recompensati de unul din oamenii de afaceri ai acestei tari . Imi cer scuze ca v-am umplut topicul cu acest text dar simteam nevoia sa o spun. Deci puteti daca doriti sa contribuiti si dvs ca mine si ca altii la indreptarea micilor inadvertente ce se mai regasesc in modul. Multumesc ptr intelegere.


https://www.duolingo.com/profile/codrinn_

Salut. Sa stii ca de pe Android poti sa raportezi raspunsurile lipsa, dar daca e alta problema, trebuie sa le-o specifici tu, nu poti alege ca pe web. ;)


https://www.duolingo.com/profile/CorneliaIonescu

Va salut, Lucrez pe PC dar nu stiu sa folosesc optiunea de raportare a unei probleme . Sunt de accord ca acest modul este foarte bun si va felicit ca-l folositi. Nu stiu ce varsta aveti dar constat ca aveti cam aceleasi pareri ca si mine despre societatea noastra. Va inteleg frustrarea. Mi-ar place sa pot indrepta lucrurile cat de putin dar oamenii din jurul meu n-au chef de asa ceva din diverse motive, si de una singura ....... Si eu va multumesc daca cititi raspunsul meu.

Învață limba engleză în numai 5 minute pe zi. Gratuit.