1. Forum
  2. >
  3. Subiect: English
  4. >
  5. "The dress sets the stage."

"The dress sets the stage."

Traducere:Rochia dă tonul.

December 16, 2014

35 de comentarii


https://www.duolingo.com/profile/AlexandruTomuz

Dragi utilizatori ai acestei aplicații, va rog sa fiți mai amabili. Aceasta este o aplicație care e mereu în dezvoltare. În limba română și engleză sunt o mulțime de cuvinte, în special sinonime. Moderatorii nu reușesc sa folosească pe toate, sub toate sensurile. E complicat. Pe lângă faptul că cineva își bate capul ca sa îmbunătățească aceasta aplicație, sa ajute pe toți sa învețe limba într-un mod mai ușor, mai interesant și mai ales ca GRATUIT, e destul de urât din partea noastră să-i ofensăm doar ca undeva nu e un sinonim ori traducerea nu e asa cum ar trebui ori cum vrem noi. E destul sa puneți varianta voastră fără a critica și ei vor vedea și vor corecta. Moderatorii oferă un lucru mare și din păcate nu e apreciat pe deplin. Hai sa fim mai buni. Un mare MULTUMESC și RESPECT celor ce mă înțeleg, ce sunt de acord!


https://www.duolingo.com/profile/cornel224143

Totdeauna vor exista nemultumiti. Atat timp cat numarul lor e mic, totul este ok. Nu trebuie bagati in seama de ceilalti. Mai ales pentru ca sunt putini, a-ti pierde timpul cu ei cred ca inseamna o oarecare lipsa de echilibru psihic sau inteligenta. Asa ca deocamdata sa-i neglijam. E ultima oara cand sunt dispus sa-mi pierd timpul cu ei si cu dreptul lor de a fi sau nu carcotasi.


https://www.duolingo.com/profile/gigel20

MULŢUMIM CU RESPECT.. GIGEL SAMOILĂ.. (care încearcă de 30 şi ceva de ani să înveţe singur puţină engleză şi cu ajutorul acestei aplicaţii iată că a reuşit).. and the free mony.. is verry important for everyone!!.. but specialy for me..(o engleză aproximativă dar pe care mi-o pot perfecţiona!!).. Toate faine!!


https://www.duolingo.com/profile/LucianAlex10

Bravo! Ai pus punctul pe "i"! Tot Respectul pentru moderatori!


https://www.duolingo.com/profile/AnaMiricescu

Nici ca se poate mai bine ! Sa fim seriosi, macar sa ne putem insusi atatea cunostinte, pe cat ne sunt date. Concret, nici nu stiu cui sa-i multumesc, asta fiindca as vrea la cineva personal. Dar , cum un asa lucru cere pentru realizare o echipa, eu multumesc la toata lumea care a contribuit la acest curs.


https://www.duolingo.com/profile/Malancioiu

Da...eu respect aceasta aplicatie...sunt de acord cu d.voastra...eu am reusit sa invat multe folosind aceasta aplicatie...NU MAI FITI RAI...


https://www.duolingo.com/profile/RadaMarian1

Mulțumesc mult! O aplicație foarte utilă!


https://www.duolingo.com/profile/geo140980

Unele propozitii suna aiurea in romana pentru ca ele sunt expresii folosite in engleza, ca si expresia " ploua cu galeata" in engleza " it rains with dogs and cats"


https://www.duolingo.com/profile/Malancioiu

It rains with cats and dogs este o expresie care imi place la nebunie...


https://www.duolingo.com/profile/CorneliuBi2

Cel mai bine expresia It rains with dogs and cats, s-ar traduce mai bine in română Plouă în rafale, adica câini afugăre pisicile, și nu ar mai fi atîta bataie de cap.


https://www.duolingo.com/profile/sourire.ch

Rochia da tonul,adica este cea care iese in evidenta.Nu se refera neaparat la scena aia plina cu cantareti.La acest eveniment esti in ton cu rochia....


https://www.duolingo.com/profile/Carlos-Cri

Daca "he sets the stage "= el pregateste scena, nu are logica ca inlocuind subiectul el cu rochia sa se schimbe deja traducerea.Deci undeva este o greseala.Stie cineva traducerea corecta?!


https://www.duolingo.com/profile/liliana654327

Cred ca expresiile astea locale, sa zic asa le poti invata si daca stai intr-o tara in care se vorbeste engleza! Deocamdata e de ajuns engleza uzuala, normala, parerea mea!


https://www.duolingo.com/profile/Gabijugi371

Vorbesc unii care au ramas in liga de bronz. Halal. :)) Nu ne-a obligat nimeni dar cand ai un client,in orice domeniu, vrei sa il pastrezi. Prea multe plangeri,deci,asta spune ceva. Ăștia care doar faceți pe sfinții, avansați aici si vedeți cat de multe greșeli sunt si apoi mai vb. Sa va enervati cand mereu si mereu sunt variante gresite. La ce dracu sunt aici? Daca e varianta gresita caut pe google. Atunci la ce mai e bun programul asta?


https://www.duolingo.com/profile/MarianAlex3

Rochia setează scena... Îmi spune ca este incorect! În limba română a seta nu este sinonim cu a pregăti?


https://www.duolingo.com/profile/jovanna_style

Și cum poate pregăti o rochie scena. O persoană poate pregăti scena, nu o rochie.


https://www.duolingo.com/profile/Florian414176

Oare nu e mai bine fara rochie!!!!


https://www.duolingo.com/profile/adrian213213

Aici m-a spart.AlexandruT936881,Respekt.


https://www.duolingo.com/profile/SamuelDinc

Ce pot sa mai comentez...


https://www.duolingo.com/profile/fr1tzmd

Cum adică "Rochia da tonul"?


https://www.duolingo.com/profile/soranamara

multumesc mult moderatorilor!!!


https://www.duolingo.com/profile/lucian661980

la cita engleză știu, expresia asta mi se pare cool. Are sens. Cred că am mai intilnit prin filme SET folosit cu sensul asta. Multumesc.


https://www.duolingo.com/profile/CorneliuBi2

Rochia seteaza scena


https://www.duolingo.com/profile/StefanAxin1

Ne cerm scuze cu totii, aveti dreptate, si va multumim !!!!


https://www.duolingo.com/profile/Gabijugi371

Gratis da,dar se scot cu reclamele. Nu le plange de milă. Sunt mult prea multe greșeli. Pe youtube nu găsești așa si ai si explicații. Aici se toceste si noi ne plangem ca nu îndreaptă nimic din ce comentam. Dau prea multe variante gresite sau proaste. Aici te enervezi in loc sa înveți. Eu nu mai recomand si o sa ies curând. Daca nu concuram pt locul 1 ieșeam demult. Vor bani pt ce? Pt toceala? Hai ca ma faci sa rad. :)) Suntem aici sa învățăm dar cred ca,curând ii invatam noi pe ei.:))


https://www.duolingo.com/profile/Gabijugi371

Eu de doua luni nu am vazut nicio schimbare. Unde ai vazut tu ca un moderator a schimbat ceva? De ce crezi ca sunt atat de multi care comentează? Vb de respect? Ei nu au respect pt program si noi. E gratis dar baga reclame la greu si dau variante numai aiurea. Asa ca ...lasa-ne,lasa-ne...


https://www.duolingo.com/profile/Gabijugi371

Ahh ,acum am vazut cine ești. :)) Tu nici macar nu ai avansat. Te-au platit așa zișii moderatori? :))))


https://www.duolingo.com/profile/CorneliuBi2

Se poate înțelege in românește si ca e o prezentare de rochii la moda. Ies fetele pe scena in rochii la moda si normal ca fac toata scena


https://www.duolingo.com/profile/LaurentiuTC

Calul face de mancare.


https://www.duolingo.com/profile/AdrianaDra998127

RESPECT si MULTUMIRI pentru daruirea voastra!

Învață limba engleză în numai 5 minute pe zi. Gratuit.