"The dress sets the stage."
Traducere:Rochia dă tonul.
29 de comentariiAceastă discuție este blocată.
Dragi utilizatori ai acestei aplicații, va rog sa fiți mai amabili. Aceasta este o aplicație care e mereu în dezvoltare. În limba română și engleză sunt o mulțime de cuvinte, în special sinonime. Moderatorii nu reușesc sa folosească pe toate, sub toate sensurile. E complicat. Pe lângă faptul că cineva își bate capul ca sa îmbunătățească aceasta aplicație, sa ajute pe toți sa învețe limba într-un mod mai ușor, mai interesant și mai ales ca GRATUIT, e destul de urât din partea noastră să-i ofensăm doar ca undeva nu e un sinonim ori traducerea nu e asa cum ar trebui ori cum vrem noi. E destul sa puneți varianta voastră fără a critica și ei vor vedea și vor corecta. Moderatorii oferă un lucru mare și din păcate nu e apreciat pe deplin. Hai sa fim mai buni. Un mare MULTUMESC și RESPECT celor ce mă înțeleg, ce sunt de acord!
Totdeauna vor exista nemultumiti. Atat timp cat numarul lor e mic, totul este ok. Nu trebuie bagati in seama de ceilalti. Mai ales pentru ca sunt putini, a-ti pierde timpul cu ei cred ca inseamna o oarecare lipsa de echilibru psihic sau inteligenta. Asa ca deocamdata sa-i neglijam. E ultima oara cand sunt dispus sa-mi pierd timpul cu ei si cu dreptul lor de a fi sau nu carcotasi.
MULŢUMIM CU RESPECT.. GIGEL SAMOILĂ.. (care încearcă de 30 şi ceva de ani să înveţe singur puţină engleză şi cu ajutorul acestei aplicaţii iată că a reuşit).. and the free mony.. is verry important for everyone!!.. but specialy for me..(o engleză aproximativă dar pe care mi-o pot perfecţiona!!).. Toate faine!!
Nici ca se poate mai bine ! Sa fim seriosi, macar sa ne putem insusi atatea cunostinte, pe cat ne sunt date. Concret, nici nu stiu cui sa-i multumesc, asta fiindca as vrea la cineva personal. Dar , cum un asa lucru cere pentru realizare o echipa, eu multumesc la toata lumea care a contribuit la acest curs.
Rochia da tonul,adica este cea care iese in evidenta.Nu se refera neaparat la scena aia plina cu cantareti.La acest eveniment esti in ton cu rochia....