1. Forum
  2. >
  3. Subiect: English
  4. >
  5. "Ei creează pantofii."

"Ei creează pantofii."

Traducere:They design the shoes.

December 20, 2014

6 comentarii


https://www.duolingo.com/profile/Danny4ever

Create și design nu prea e același lucru, eu aș zice mai degrabă:

Create = Creează

Design = Proiectează

Make = Face

Traducerea „They design the shoes. ” pare să se refere doar la partea de proiectare (gândire) a cum vor arăta și funcționa pantofii, nu și la crearea (facerea) lor propriu zisă.


https://www.duolingo.com/profile/bernovy

"They make.." is not "They design..". However, it is the same as "They create.."


https://www.duolingo.com/profile/Magdalena25119

Dacă la o mică greșeală de scriere pedeapsa este ca pentru un elev de gimnaziu atunci urmează să fim loviți cu rigla peste mână,nu?!! Acum 60 de ani, dacă scriam un cuvânt greșit,trebuia să il scriu de zeci de ori,ca pedeapsă.Am sperat să nu mi se mai intample la fel si dacă degetele ,umflate de ani și boli,mai ating o altă literă,pe ecranul prea mic al telefonului,nu ar fi o tragedie. Uneori nu intelegem pronunția dumneavoastră, așa cum poate nu o înțelegeți pe a noastră.Dar nu suntem la un concurs,la olimpiadă. Învățatul distractiv?...unde este distracția?!!


https://www.duolingo.com/profile/Gabijugi371

Magdalena,problema este ca,nu doar o mica greșeală vedem sau facem. Aici sunt mii de greșeli, sugestii greșite sau lipsă si ei nu fac nimic. Raportăm, comentăm si degeaba. Unde este distracția? Iti zic eu unde. Sunt multi care au platit si nu învăța mai nimic. Pt ca ,e toceală fara explicații si sugestiile sunt greșite. Asa ca...


https://www.duolingo.com/profile/BOTEZATUAN13

Va contrazic ca nu sunt mii de greseli , daca credem noi ca unele propozitii sunt gresite asta nu înseamnă ca sunt gresite .Nici macar nu ne-am nascut in Anglia pentru a stii la perfectie engleza și nu ne putem permite sa spunem ca e gresit , poate cel care a produs aplicația e un englez si stie la perfectie engleza si stie cu siguranță ce scrie.

Învață limba engleză în numai 5 minute pe zi. Gratuit.