https://www.duolingo.com/profile/Enes692389

Engels leren

Hallo allemaal, ik heb dit jaar school examen en ik ben best wel slecht in Engels. Ik vond Duolingo via de app maar ik leer nu via de pc. Mijn vraag is Duolingo echt helpt en hoe lang ik zou er doen om gewoon normaal Engels te kunnen (begrijpend lezen, luisteren en spreken). Ik doe nu ongeveer bijna elke dag 5 lessen, is dat genoeg om binnen paar maanden Engels te kunnen? Ik ben nu bij bijv. nw 1.

January 7, 2015

4 opmerkingen


https://www.duolingo.com/profile/Gardyn_

Met Duolingo alleen zal je waarschijnlijk niet genoeg hebben maar je kunt bijvoorbeeld naar films kijken in het Engels zonder of met ondertiteling(Engelse ondertiteling) , boeken of teksten proberen lezen, muziek luisteren in het Engels en proberen te vertalen. Maar niet alleen Duolingo gebruiken. Ik wens je veel succes!

January 8, 2015

https://www.duolingo.com/profile/Gardyn_

Graag gedaan! En een goeie oefening voor kijk en luisteren voor te bereiden is om dus Engelse films proberen te bekijken en te verstaan zonder Nederlandse ondertiteling zoals ik zei of Engelse liedjes luisteren en proberen te vertalen naar het Nederlands

January 9, 2015

https://www.duolingo.com/profile/Enes692389

Ja is goed, bedankt voor de reactie. Ik zal het gaan doen, ik kijk af en toe wel films op tv met Nederlandse ondertiteling. Ik ga proberen om leuke films met Engelse ondertiteling en interessante teksten te zoeken op internet. Mijn eerste tentamen begint in de eerste week van maart en dat is kijk en luisteren. Omdat Engels een verplichte vak is voor je school examens heb ik geen keus om me goed te voorbereiden voor mijn examens.

January 8, 2015

https://www.duolingo.com/profile/LsTAW7yt

Doulingo ik ben blij met deze site Kan er mee me Engels verbeteren Engels leren is een verplicht vak bij mijn op school

January 25, 2018
Leer Engels in slechts 5 minuten per dag. Gratis.