https://www.duolingo.com/profile/MatolcsiZita

Következő szintre lépés

Sziasztok

Még új vagyok itt :) A progi milyen logika szerint enged következő szintre lépni? A harmadik szint után, úgy érzem haladnom kéne, ám mindig kiírja a lecke felfrissítése lehetőséget, mást nem(pedig csak egy-egy hibával töltöttem ki(pl. a you are welcome-nál a szívesen helyett a "nem tesz semmit"-et nem fogadta el), vagy az "I am not a girl-nél" az "én nem vagyok lány"-t, csak az "én nem lány vagyok"-ot, ilyesmik. De amúgy a többi ment nagyjából, viszont most nem látom, hogyan lehetne a következő leckére lépni a hármas után.

Köszi.

Z. :)

January 19, 2015

4 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/koviati77

A fánál fentről indulsz lefele Alapok 1; Alapok 2; Kifejezések stb... Ha az Alapok 1-et megcsináltad (minden leckét legalább egyszer) akkor enged a következő szintre, akkor már tudod csinálni az Alapok 2-t és a Kifejezéseket is. A következő szint csak akkor lesz aktív ha az előtte levőn már mindent megcsináltál. A frissítést pedig csak azért írja, hogy ne hulljanak ki a szavak a fejedből. Nyugodtan haladhatsz egyik szintről a másikra ismétlés nélkül is - habár nem javaslom, nem árt az ismétlés. Én kezdetben 2-3 új leckét tanultam naponta és 5-6-szor ismételtem a már tanultakat.

January 20, 2015

https://www.duolingo.com/profile/MatolcsiZita

Óh, köszi a választ :) Viszont a kifejezéseket már annyiszor megcsináltam, de még mindig nem látom, onnan hogyan lehetne továbblépni. Mert vagy olyan opció van, hogy lecke átnézése újra, vagy frissesség(de ezeket már kívülről fújom), és semmi más. A következő szintre meg a nyitólapról nem enged rákattintani. Valamit még mindig rosszul csinálok? Mit jelent az a minden? Én úgy érzem, már kész vagyok vele :)

January 20, 2015

https://www.duolingo.com/profile/XC90T8

https://www.duolingo.com/comment/2078230 Érted ,ha elolvasod V_Gabor magyarázatát.

January 20, 2015

https://www.duolingo.com/profile/MatolcsiZita

;)

January 20, 2015
Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.