https://www.duolingo.com/profile/MesterGp

Felhasználói felületek hibái!

Sziasztok!

Remek kis program, apróbb hibák vannak, de gondolom majd fejlődik az idők folyamán!

Ami nagyon bosszantó és értelmetlen: Minden kérdésnél bele kell bökni a beíró boxba, ez teljesen felesleges, hiszen az interupt lehetne egyből ott, miért nem az ablakban villog a kurzor egyből?

A másik hiba az a mostani fejlesztés eredménye, mégpedig az, hogy az enter gomb megnyomásával eddig az ellenőrzésgombot lehetett aktiválni, most meg csak feljön az ellenőrzés, és a kihagyás!

Nem tudom, hogy azoknak ez jó e, akiknek nincs a telefonján hardveres billenytűzet, de nekem nagyon lassítja a használatot, mert a szétcsúsztatott telefont fogva a hardveres billentyűzet esik kézre, és nehézkes a képernyőn megnyomni a soft gombokat. Elég kicsi a képernyő, és van, hogy csak harmadik próbálkozásra veszi be.

February 2, 2015

5 hozzászólás


https://www.duolingo.com/profile/Szab

"Ami nagyon bosszantó és értelmetlen: Minden kérdésnél bele kell bökni a beíró boxba, ez teljesen felesleges, hiszen az interupt lehetne egyből ott, miért nem az ablakban villog a kurzor egyből?"

Ez szerintem csak nálad van. Én nem kattintok bele külön, végig billentyűzettel csinálom. Kiválasztós feladatoknál is lehet, 1-2-3 számokat kell nyomni. Lejátszás ismétlésre is van billentyű kombináció. Valóban eléggé nehézkes lenne, ha mindig egérrel vagy laptopon tapipaddal kéne belekattintani a szövegdobozba... szerencsére nem kell ilyet. Hogy nálad miért kell azt nem tudom.

February 5, 2015

https://www.duolingo.com/profile/MesterGp

Az android verzióról írtam! Most még rosszabb lett, mert valamit fejlesztettek, így még alul egy fekete sáv is felugrik, amit előbb be kell zárnom!, mert alatta van az ellenőrzés gomb! Nem mondta senki, hogy nem fejlődött az utóbbi időben, és nem hiszem, hogy védelemre szorulnak a fejlesztők. Amit írtam, az egy javítandó dolog lenne, mert nagyon idegesítő, felesleges, és lassítja a szöveg bevitelét.

February 11, 2015

https://www.duolingo.com/profile/Szab

Remek kis program, apróbb hibák vannak, de gondolom majd fejlődik az idők folyamán!

Nem tudom mióta használod. De ha tudnád mennyit fejlődött ez az elmúlt két évben.. rengeteget!! Már akkor is jó dolog volt, de ezzel a szüntelen fejlődéssel egyre jobb és jobb!

February 5, 2015

https://www.duolingo.com/profile/XC90T8

Hello Szab ! Szeretnék gratulalni az 500-as szériádhoz ! Szép teljesítmény! Észrevettem ám, hiába vagy csendben :-) A Jelentéktelenek Ünnepe c. (francia író/Kundera)könyvben a föszereplö több nyelven beszél, de egy nap elment egy párizsi hotelbe a konyhába mosogatónak, es játszotta hogy nem tud beszélni csak valami kitalált pakisztánféle nyelven. Ez az Arnold Spitz mégis népszerü lett pedig senki sem értette mit mond, és nem is akarta hogy egyeltalán észrevegyék :-))a jelentéktelenek jelentősége! Gratula a Félezerhez !!!

February 18, 2015

https://www.duolingo.com/profile/Szab

Nagyon szépen köszönöm :)

February 19, 2015
Tanulj meg egy nyelvet mindössze napi 5 percben. Ingyen.